|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2010 Saat 11:20 |
imzama bloğun linkini eklemek istiyorum...mod arkadaşlarım daha önce yapıyordu ama her seferinde onları meşgul etmektense biri bana öğretse hatta forum kullanımı bölümünde link ekleme nasıl yapılır diye bir başlık açılsa diyorum....
nasıl olur... |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Aşağıda Forum kodları diye bir yazı var İlal. Oraya bakarsan yardımcı olacaktır
![]() [!URL=http://www.myWeb.com]Benim Linkim[/URL] Yazman gerekiyor imzana. Ama baştaki kırmızı ünlemi silmeyi unutma. Onu ben koydum şimdi yazı çıksın diye
![]() http://www.myWeb.com yerine blogunun adresini;
Benim Linkim yerine de linkin üzerinde görünmesini istediğin yazıyı yazacaksın. Düzenleyen duygu - 29 Oca 2010 Saat 12:48 |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
teşekkür ederim duygu...
olmuş...o forum kodlarına bakmak hiç aklıma gelmemişti... ![]() |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Rica ederim canım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|