Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sürekli anneyle oynamak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsürekli anneyle oynamak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
epurpletr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: sürekli anneyle oynamak
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2010 Saat 08:41
Merhaba Özlem Hn.

Oğluşum 3yaş 4 aylık oldu.Ama sürekli benimle oynamak istiyor.benden umudu keserse babayla oynamak istiyor.Bunu çok sorun etmiyorum açıkcası ama ne yapacağımı da bilemiyorum.Çünkü bende işden geldikten sonra onunla 30 dk bi zevkli zaman geçiriyorum sonra oynuyor gibi yapıyorum.Annelerin de yanlız zaman geçirebileceğini anlatabilmek için çoğu zaman,çocuklar bazende yanlız oynar falan diyorum ama kabul etmiyor hatta seni sevmiyorum diyip çıkıyor işin içinden:)
Ben bebekliğinden beri %95 sorumluluğunu aldım.Hata ettim biliyorum ama zamanla düzelmesini ümit edyorum.Mesela ne anneannelere ne babaanneye gitmek istemiyor.evden çıkıp hiçbiyere gitmek istemiyor.Zarzor biryere götürdüğümüzde bu seferde gittiği yerden gelmek istemiyor.
Bi de bakıcı ablamız var ona çok düşkün.Sosyal ilişkileri falan çok iyi canayakın ama istiyorum ki kendi isteğiyle anneanneye vs gitsin babasıyla dışarı çıksın benide biraz yüküm hafiflesin.

Zamanla geçebilecek bişey sanırım Özlem hn ama nasıl davranmalı bilemiyorum.
Teşekkürler
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2010 Saat 10:43
benzer sorunu biz de yaşıyoruz.odadan çıkmamı bile istemiyor. direk onunla oynamamı her zaman istemiyor ama sürekli görebileceği bir yerde olmamı istiyor. hala gece çok uyanıyor ve yanımıza gelmek istiyor. uykuda elleriyle yokluyor resmen yanındaysam devam ediyor yanında değilsem uyanıyor. ben çalışmıyorum evdeyim ama bu kadar düşkün olması doğru gelmiyor bana.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2010 Saat 18:00
anneler ne kadar çocuklarına düşkünse ve onu bırakamıyorlarsa hiç kimselere çocuklar da annelerine o kadar bağlanıyorlar. hiç kimse sizin kadar iyi bakamayabilir. yine de eksik de olsa bakanların nasıl baktığını çok faazla düşünmeden ve gözünüz arkada kalmadan emanet edin ve gittiğiniz yerde de içiniz rahat olsun ki çocuğunuzu da endişenizin azaldığını hissetsin ve rahatlasın. o zaman başkalarıyla daha rahat olacaktır.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.