| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
tatlicadi
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: İKİZ BEBEKLERİ BANYO YAPTIRMA Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 22:41 |
bu eşler hepmi böyle kızlar ya  benimkide yok yarın yıkayalım yok şu saatte sanki dünya işi yapacakmışız gibi abartıyor. baktım olmuyor kendim yıkayım dedim bende sizin gibi ama varya canım çıktı üstüne bide temzi yıkayabilseydim içim yanmayacaktı  yalap şap yıkadım bide babalarıyla yıkarken ağlamayan çocuklar ben yıkarken ürktüler aman bidaha töbe dedim. eşim abarttıkça abartıyor yıkamayı ıslatıyo suya bide diyorki ikisiini birden ıslatalım  yıkıyorda yıkıyor döküyorda döküyor sürtüyorda sürtüyor iyi hastalamadıkbonibonlarımı şaşıyorum açıkçası  ama eli mahkum mecburum onla yıkamaya hem temiz yıkıyo hem gücüm yetmiyo yıkamaya ikisini
|
 |
ELa-m
Kıdemli Üye
Puanlar: 1068
|
Gönderim Zamanı: 02 Şub 2010 Saat 00:11 |
Elif Hansa Yazdı:
Çalışmayacağın için daha düzenli olursun, uyku banyo saatleri belli olur. Uyurken de yıkayabilirsin.
Eşimin eli ayağı dolaşmadı da, sürekli hadi hadi hadi yıkayalım diye kendimi tüketemedim daha fazla  |
aynI $ekilde tamam der'di 5daka sonra 5daka sonra hiç gelmezdi en sonunda gelmeyeyincede ben yikardim ...ole ole ali$tim vallah...çok korkardim soluk alamiyor ba$indan dokunce diye 
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 17:13 |
e$imin eli ayagina dola$madi kiz daha çok o benim elime ayagima dola$ti yok sagimda duruo, yok solumda duruo anca kalabalik edio valllaa
ben oglani yikarken aysenuru zabdetsin yeterr gerisini ben hallederim
Düzenleyen MaRaL - 30 Oca 2010 Saat 17:14
|
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 17:09 |
Çalışmayacağın için daha düzenli olursun, uyku banyo saatleri belli olur. Uyurken de yıkayabilirsin.
Eşimin eli ayağı dolaşmadı da, sürekli hadi hadi hadi yıkayalım diye kendimi tüketemedim daha fazla 
|
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 16:37 |
nesibecim ben dogudugu gunden beri yalniz yikiyom kizimi ... e$imden bi iki sfer yardim istedim , i$in içine girsin diye dedigin gibi elime ayagima dola$ti adam :)) bi dahaada istemdim yardim faalan
dedigin gibi birilerine muhtaç olmaya ne gerek var al kadar bebek,
biri uyyoken digerini yiakrim olamzsa .. en mantiklisi bu gelior ba$langiç için
|
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 16:31 |
1-2 aydan sonra ben kendim yıkamaya başladım oğlumu da. Kızımı 6 aylıkken yalnız yıkamaya başladım. Oğlum doğunca sürekli kimden yardım alacaktım, herkesin işi var gücü var. Bir öyle bir böyle derken bebek yıkamaya alıştım yalnız başıma. Bir kaç kez akşam eşimle yıkadığım oldu. Onun da işin içine girmesini bebeğini tutmasını istemiştim. Sobanın yanında legende yıkadık bir kaç kez. Eşim yokken de ben herşeyi hazırlıyordum odaya getirip yıkıyordum, soğukta banyoda yıkayamam. Kızım da bakıyordu. Bazen elini suya filan soktugu oluyordu da zarar verecek birşeyi olmuyordu.
Şimdi ikisini de sırayla banyoda bes dk yıkayıp çıkıyorum. Alışınca pratikleşiyorsun hızlanıyorsun. Bir de mecburiyet denilen şey insana herşeyi yaptırır öğretir. Kayınvalidemle yıkıyorduk ama nereye kadar. Benim her istediğm de o müsait olmayabilir. En iyisi kendi işini kendin yapmak muhtaç olmamak. Annem yok, kardeşlerim yok, herif akşamdan akşama... :))
Biraz da tez canlıyım ağır işi sevmem ağır işte yapamam. Aklıma estiği zaman yıkıyorum. Bebekken de 2 gune bir yıkıyordum.
Bu yazdıklarım Seren sanaydı 
Düzenleyen Elif Hansa - 30 Oca 2010 Saat 16:32
|
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 15:57 |
ben $imdiyi demiom kiz :) hamileyim ya 
oglum dogdugunda aralarinda 19 ay olcak kzimla ben ikiz gibi goruyom valla bunlari ya tabi ikiz daha farkldir da benim kiz ole dur dedigin eyrde durmazki akli ermio daha :(
|
|
|
 |
SevgiYumaklarım
Elmas Üye
Puanlar: 7647
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 15:44 |
canım senin bebe tek,,, biz 2 tane bebeyi nasıl tek başımıza yıkayalım..mecbur birisinin yardımı gerek..
hele seninde 2 tane olsun anlarsın..
|
 |