|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
besire ecrin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2010 Saat 00:55 |
![]() |
|
![]() |
|
esraa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2008 Konum: istabul Durum: Aktif Değil Puanlar: 656 |
![]() |
gohwsows baby kullanıyorum ben |
|
![]() |
|
zeynep ![]() Pırlanta Üye ![]() canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5382 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10296&title=pisige-bir-oneri
merhaba canım bu topikdede konuşulmuş pişikle ilgili sana yardımcı olacaktır ![]() |
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1769 |
![]() |
bende doğduğundan beri önceden kızdırılmış soğumuş zeytinyağı sürüyorum çok şükür daha hiç pişik sorunu yaşamadık
![]() |
|
![]() |
|
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 809 |
![]() |
zinccream kullanıyorum. kızım çok pişik oldu. hiç bı pişik kremı geçırmedı. bu krem 1 gunde hemen etkısını gösterıyor. dogdu dogalı bu kremı kullanıyorum. bulamadıgımda başka kremler surdum mahvettı.hiç iyileştırmedı. bu kremi arayıp arayıp bulduk hep................çok etkılı tavsıye ederım
|
|
![]() |
|
besire ecrin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() |
|
|
![]() |
|
esraa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2008 Konum: istabul Durum: Aktif Değil Puanlar: 656 |
![]() |
bende bez değiştirdiğimde hemen pişik oluyo fark ettim sabit bir bezde kalıcam bundan sonra kremli bez kullandığımda sürmeme bile gerek kalmıyo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
bende kremlii kullanıyorumm ama yinde sürüyorumm bilmem sürmemem mi gerekiyo acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|