Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hala ezerek yediriyoruuuz!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhala ezerek yediriyoruuuz!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tobi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: hala ezerek yediriyoruuuz!!
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2010 Saat 11:27

oğlum iki yaşında hocam. ama hala ezerek yediriyoruz ve binbir çeşit oyalama taktikleriyle yiyor. kendi yemiyor. ve işin en kötü tarafı çiğnemeyi bildiği halde, çiğnemeden yutuyor. kendi başına yeme alışkanlığını nasıl kazandırabilirim?? bi kaç öğün yedirmemeyi, iyice acıkmasını beklemeyi düşündüm ama normalde metabolizması çok hızlı çalışan bi çocuk, günde en az 3 defa büyük tuvaletini yapıyor. yemesine rağmen kilosu az. eğer uzun süreli acıkmasını beklersem kilo kaybeder diye korkuyorum. bir de elinde ekmek veya kraker yemeyi sevdiği için acıkınca ekmek istiyor. yine oturup , kendi yemez diye tahmin ediyorum. nasıl bi öneriniz olabilir hocam bana?? saygılar..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2010 Saat 11:46
Acele etmeyin, bazı çocuklar, doğuştan "-çiğneme özürlü-" dürler... Yaş ilerledikçe düzelecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.