Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık tekrarlayan ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık tekrarlayan ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berrin_26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Sık tekrarlayan ateş
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2010 Saat 15:08
Merhaba.22 aylık kızım son uc ay ıcınde uc kere ateslendı.her defasında kan,ıdrar vs. bakılmadan bogazda kızarıklık var denılıp antıbıtıge baslandı.bunun yanında donusumlu olarak verılen dolven ve calpol.4-5. gunde ates normal degerlere dondu.sımdı yıne ateslı atesı kulaktan en fazla 39 oldu.hala doktoruna goturmedım.henuz 24 saat gecmedı.cunku ayda bır antıbıotık alması benı huzursuz edıyor.tanı koymak ıcın baska hıcbır gırısımde bulunmayan doktorumuzada(kan,idrar tahlili)güvenim gittikce azalıyor.sızın atesle ılgılı makalenızı okuduktan sonra bu mesajı yollamak ıstedım.su anda genel durumu ıyı.sadece nefes sayısında artıs var bunu uyurken gozlemledım.cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.
berrin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2010 Saat 11:50
Ateş zararsızdır ama, ateşi çıkaran hastalıklardan bazıları zararlı olmaktadır. Eğer çocuk, süratli bir şekilde kötüye gidiyorsa, 24 saat bile beklenmeden doktora gidilmesi gerekebilir. Maalesef ailelerin bu ayırımı yapabilmeleri çok zordur.Ateşli oduğu halde, ortalıkta dolaşan bir çocukta acele etmeyebilirsiniz ama, kafasını kaldıramıyan bir çocukta tez davranmanız iyi olur..  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.