Linke daha bakmadan bende içimi dökeyim önce
Türkiyede maalesef bebek bakım odaları sadece avmlerde var onlarda hiç donanımlı değil

koskoca Atatürk havalimanında bakım odası bulamadım,tabelyı takip edersem uçağı kaçıracağımı anlayıp wcde açtım kızın altını

Antalya uçağındada kızım ishaldi minnicik uçak wcsinde açtım

uçakta bile yer olmalı bence

Otobüs seyahatlerinde dinlenme tesislerindede olmalı bakım odası..
Avm lerdekilere gelince,sponsor marka bencede bez ve mendil kumabaraları yapmalı,Duygunun dediği olayı bende çok düşünmüştüm ve bebek bezi firmasınada iletmiştim,gerçi ben hiç malzemesiz çıkmadım ama benden bez,mendil,krem rica eden çok oldu

Bebek bakım odaları genelde daracık oluyo,oturma üniteleri kesinlikle rahatsız edici

Duvara monte alt açma bölmeleri hijyensiz,zaten emniyet kemerleri genelde bozuk oluyo,ben alt açma bezi mutlaka kullanırdım ama gün sonundadad atardım,bence alt açmak içinde oraya serilecek klozetlerdeki kağıtlardanda olmalı

Örnek vermek gerekirse,Profilo avmnin alt açma odası çok güzel,hem temiz hem geniş,hemde sallanan koltuğu yumuşacık,ama alt açma dolap üstüydü çok tehlikeliydi

Bakırköyde bir avmnin alt açam odası iğrençti

araba zor sığıyodu sandalye koymuşlar,havasızmı havasız,hatırlamıyorum ama hangi avmydi Zehra bilir belki

Birde son bir not alt açma odaları wclerin dışında ayrı olmalı,Cevahirde wc içinde,eşime ihtiyaç duyduğumda maalesef çağıramıyom