Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek bakim odalari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebek bakim odalari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ogrenci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: bebek bakim odalari
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 15:22
Merhaba,

Bitirme tezim icin bebek bakim odalari ile ilgili bir arastirma yapiyorum. Bunun icin asagidaki linklerde yer alan sorulari cevaplarsaniz cok sevinirim.

Sorular iki kisimdan olusmakta bu sebepler her iki linkteki sorularin da cevaplanmasi gerekiyor.
Yaklasik 5 dakika suruyor cevaplanmasi hatta daha bile kisa :)

Sevgiler,

ogrenci

Yukarı Dön
ogrenci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 16:05
ankette yer alan sorular disinda gelebilecek onerilere de acigim :)
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 22:23
Bebek bakım odası olan ünlü bir AVM'ye defalarca havalandırmanın yetersiz olduğunu söylediğim halde düzeltmediler. Söz uçar yazı kalır dedim ama yine olmadı. Reklam veren firmaya bunu iletecektim o odalara ihtiyacım kalmadı ilk bebeğim büyüdüThumbs DownThumbs Down
Ama bence oralarda bayanlara ped olduğu gibi 1 TL attığında bebek bezi veren kutular olabilir. Sonra aynı şekilde ıslak mendil veren makinalar falan. Süper olurdu. Sonra o odalar daha rahat açılır kapılı olabilir. İki tane biliyorum bunlardan biri Antalya Migros AVM'de diğeri Depoo Outlet'de ve her ikisini de tercih etmem artık. Emzirmek için özürlü tuvaletleri, alt değiştirmek için mağazaların oturma bölmeleri daha rahat oluyor.Big smile
O alt değiştirme ünitelerine asla bebek yatırılmaz bu arada. Ben azcık gezenti olduğumdan çok şey gördüm.Dead
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 22:34
Yazmayı unuttuğum bir şey daha şu ki bebek bakım odalarındaki çekmeceli alt değiştirme üniteleri çekmeceleri bence kullanılmadığı için gereksiz. Oralara yukarıda bahsettiğim bez veya ıslak mendil kutucukları yapılarak kazanç sağlanabilir.Wink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 00:05
açık uçlu soruları değerlendirmek zor olacak keşke onlar için de seçenekler sunup "diğer" şıkkını açık uçlu bıraksaydın. anketin 2. kısmında karşılaştığımız zorlukları sormuşsun ama bebek bakım odalarında mı yoksa bebek bakım odası olmayan genel ortamlar da mı anlaşılmıyor. Allah yardımcın olsun
Yukarı Dön
ogrenci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 00:53
cok tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin..
onerilerinizi dikkate alacagim :)
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 08:52
Koca Başkenttede çocuk emzirme ve bakım yerleri yok denecek kadar az. Ankamall migrosta sadece ve sadece chicco'da var oda Duygu arkadaşım dediği gibi ne alt açmak için steril bir yer. Yani emzirmek için oturduğum puf bile iğrençtiConfused.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 11:37
Linke daha bakmadan bende içimi dökeyim önceLOL

Türkiyede maalesef bebek bakım odaları sadece avmlerde var onlarda hiç donanımlı değilThumbs Downkoskoca Atatürk havalimanında bakım odası bulamadım,tabelyı takip edersem uçağı kaçıracağımı anlayıp wcde açtım kızın altınıDeadAntalya uçağındada kızım ishaldi minnicik uçak wcsinde açtımTongueLOLuçakta bile yer olmalı benceThumbs Up

Otobüs seyahatlerinde dinlenme tesislerindede olmalı bakım odası..

Avm lerdekilere gelince,sponsor marka bencede bez ve mendil kumabaraları yapmalı,Duygunun dediği olayı bende çok düşünmüştüm ve bebek bezi firmasınada iletmiştim,gerçi ben hiç malzemesiz çıkmadım ama benden bez,mendil,krem rica eden çok olduLOL

Bebek bakım odaları genelde daracık oluyo,oturma üniteleri kesinlikle rahatsız ediciThumbs DownDuvara monte alt açma bölmeleri hijyensiz,zaten emniyet kemerleri genelde bozuk oluyo,ben alt açma bezi mutlaka kullanırdım ama gün sonundadad atardım,bence alt açmak içinde oraya serilecek klozetlerdeki kağıtlardanda olmalıThumbs Up

Örnek vermek gerekirse,Profilo avmnin alt açma odası çok güzel,hem temiz hem geniş,hemde sallanan koltuğu yumuşacık,ama alt açma dolap üstüydü çok tehlikeliydiThumbs Down

Bakırköyde bir avmnin alt açam odası iğrençtiDeadaraba zor sığıyodu sandalye koymuşlar,havasızmı havasız,hatırlamıyorum ama hangi avmydi Zehra bilir belkiLOLBirde son bir not alt açma odaları wclerin dışında ayrı olmalı,Cevahirde wc içinde,eşime ihtiyaç duyduğumda maalesef çağıramıyomThumbs Down
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.