Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çok  Emiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇok Emiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Konu: Çok Emiyor
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 23:39
Merhaba Benal Hanım

Oğlum 2 aylık elleriyle çok fazla haşır neşir olduğundan, emzik alması için çok uğraştım 3-4 gündür emziğe alıştı artık .Yanlız bu seferde memede çok kalıyo emzikmi zannediyo artık bilmiyorum ama 1 göğsümü yarım saat emiyo zorla çıkartıyorum azından huysuzlanıyo doymadı diye diğer göğsümü veriyorum ordada aynı.Bıraksam saatlerce emicek.Bide önceki gibi değil emmesi daha güçlü durmadan çekiyo .Emzik kullanımlarında butür değişiklikler normalmi yoksa gerçekten doymuyo olabilirmi?Kusmasıda fazlalaştı bazen meme emerken bile kusuyo.

Teşekkürler
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
nrytuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 13:29
benim bebeğimde de 2 aylık aynı şey oldu. el emmesini istemediğim için emzik verdim.emzikten sonra tecrübe kazandı ve daha seri emmeye başladı.bir süre sonra 20 dk emen cocuk onu 8 dk düşürdü ama uyurken bakıyorum ağzında emzik yokken bile sürekli emmer gibi yapıyor doktora sorduğumda obur bebeklerin böyle yaptığını söyledi 1.5 yaşa kadar da devam edermiş.memede uyumaya alıştırma cok zorluk cekersin ve (doymasa kusmaz )kusmasıda fazla yediği için memede cok tuttuğun içindir diye düşünüyorum
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 20:48
Merhaba...
Bir önceki annenin yazdıklarına katılıyorum. Hem bilgi doğru hem de pratik destek var yazısında. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.