Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım para yuttu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım para yuttu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım para yuttu
    Gönderim Zamanı: 23 Nis 2010 Saat 19:55
Mrh Doktor bey kızım 2 yaşında madeni para yuttu sanırım 10 krş yada 25 krş ama emin değilim. Tam 24 saat oldu. 1 defa kaka yaptı ama içinde para yoktu. ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118994
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 10:32
Kusma veya kaka yapmama gibi arazlar olmadığı sürece panik yapma, bundan sonraki kakayıda kontrol edin, çıkmazsa, görülmesi gerekir, bazan boğazda kalabiliyor. "Epiglot" arkasına takılıyor. 

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 24 Nis 2010 Saat 10:33
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 00:52
Mrh.Doktor bey 2.5 gün oldu hala çıkarmadı parayı 2 kere kaka yaptı normalde günde 2 kere kakasını yapardı.Doktora gittik sizin dediğiniz gibi boğazında takılmış olabileceğini söyledim, öyle olsaydı çoktan ölmüştü dedi ( allah karusun).Röntgende bağırsaklarında gözüküyor, kakasında çıkar dedi. Ama benim içim rahat değil başka yere götürmelimiyim? bide demir olduğu için bu kadar süre kalması bi zarar verirmi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 17:41
Zamanla öğrenir...Eğer para barsaklarda görülüyor ise, merak etmeyin, zamanla atar.
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 00:20
Doktor bağırsaklarda dedi ama ben görmedim filmi.4,5 gün oldu şimdiye kadar çıkması gerekmiyormuydu? Bugün kaka hiç yapmadı sadece bir fındıktanesi büyüklüğünde yaptı okadar. bol bol gaz çıkarıyor sadece bi tıkanma söz konusu olabilirmi?Endişelenmeye başladım. Bu kadar zaman kalması zehirlenmesine neden olabilirmi? ne yapmalıyım, daha ne kadar beklemeliyim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 11:12
Benim içime sinmedi, bir boyun filmi çektirin... Ön-arka pozisyonda..
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 14:48
Mrh.Doktor bey 6 günün sonunda parayı çıkardık. Bugünde çıkarmasaydı tekrar doktora gidicektik. Dün patates püresi yedirdim sanırım etkisi oldu.10 krş' muş. Son bi sorum olcak kafama takıldı 2. bi para olması ihtimali yada görmeden herhangi bir zamanda yabancı bi cisim yuttuğunda, dediğiniz gibi boyun bölgesinde takılırsa nasıl anlarız? Ne gibi arazlar verir? İlginiz için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız Allah razı olsun sizden.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 16:52
Zamanla yaptığı "yabancı cisim" reaksiyonları ( boğaz ağrısı, öksürük, gıcık, ateş gib) ile kendini belli eder..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.