|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bartus-n ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2010 Saat 22:54 |
merhabalar Özlem Hanım, 20 aylık oğlumun saçlarının boyu kulağının biraz altında ve bir süre daha bu boyda tutmak istiyoruz...kesinlikle erkek gibi giydiriyoruz ama bazı aile büyüklerimiz saçlarını kestirin diye tutturdular. onlara göre saçı uzun olan erkek çocuğu homoseksüel olurmuş büyüyünce. annemin saçı uzun benimde uzun demekki ben kızım diye düşünüyormuş. benim mantığım almıyor. bu mantığa göre bıyıklı babanın çocuğuda babamın bıyığı var annemin bıyığı yok, benimde yok, demekki ben annem gibi kızım mı diyor yani!?!!?!?
lütfen bana bu konudaki görüşünüzü yazarmısınız, ben mi yanlış yapıyorum. artık çok bunaldım bu tarz baskılardan
![]() |
|
![]() |
|
doruk_kayra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23688&title=sacimiz
arkadasım bende oglumun saclarıyla ılgılı sorun yasıyordum bunu tıklarsan buda bızım sorunumuz
doktor hanım cevap yazana kadar bakarsın :)
|
|
![]() |
|
bartus-n ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() |
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
özlemmestçioğlu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1320 |
![]() |
saçını uzatmakla kız olunmaz veya saçları kısacık kesilince erkeke olunmaz. çocuğu farklı cinsiyette gibi davranmak, o şekilde giydirmek böyle özentiler yarartabilir, ancak homoseksüellik gerçek anlamda kişinin cinsel tercihidir
|
|
özlem
|
|
![]() |
|
![]() |
cevabınız için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|