|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 15:21 |
merhaba arkadaslar
kizim 20 aylik .. kardesinin altini dei$irken yanima geldiginde kaka yapmi$ diorum hep kendi yaptigindada diodum .. hatta kardesi alt tan gaz çikarinca bile gelip kaka dio ![]() bu sabah ilk defa kendi kaka sinida soyledi bilinçli olarak , tabiki yaptikdan sonra soyledi .. ![]() ![]() ![]() ![]() wc ogretirken ilk adim napioruz .. israr etmeden $ansimi denemek istiyorum .. aysenur kakasini soylerse ana okuluna vericem , bezli deilse burda aliolar okula ve inanin ikinci de dogdugu için benm kurtaricim olucak bu okul .. $imdi oglan uyyo butun gun ama bi kaç ay sonra oalcakalri du$unemiom bile ![]() neysee doktorlarin onerielrinide okuyorum ayni zamanda ama tecrube baska oluyo .. onerielrinizi bekliyorum .. ![]() |
|
![]() |
|
humeyram ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 575 |
![]() |
ben ısrarcı olmadım bu konuda gel bezini acalım rahatla dedim..sonra gel bakalım kakan varmı dıyıp lazımlıga oturttum..bazen yapardı bazen yapmazdı..yok galıba dıyıp kalkardık.yapınada aaa varmiş bak aferım sana bildin derdim..sizde kardeşini ornek vererek..egerkı yaparsa lazımlıga aa sende yaptın kardeşin gibi dıye bılırsınız ama asla ısrarcı olmayın ustune dusmeyın sıradan bıseymıs gıbı davrann.gelecekle ılgılı bısey anlatmayın bez kotu kaka demeyin..böyle nacizane fikirlerım bunlar
![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
te$ekkurler payla$iminiz için
bide bizde kabizlik sorunu vardi, daha yeni çozdum sayilir , iki hafatdir yapio kakasini zorlanamdan kednigliginden gunde bi sefer yapio oda sabah uykudayken yada uyandigi sirada tam bilmiom beni çagirdiginda yapmi$ oluyo yani :s çi$ için de ayni yontem geçerlimiki ?? ![]() |
|
![]() |
|
humeyram ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 575 |
![]() |
evt arada acıp altını denetın tesaduf yapabılır..ole ole alısacak..alıstırma adı ustunde bı kac kez tesaduf yapıcak sonra haber verıcek..
|
|
![]() |
|
![]() |
in$alllahhhh :)
çok te$ekkurlerr |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz
burada paylasimlarimiz var ...... |
|
|
|
![]() |
|
demrem ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3197 |
![]() |
bende dusunuyorum seren, ama hem sutten kesmek hemde tuvalet egıtımı agır gelır dıye bıraz erteleyım ıstıyorum. emre suan cısını yaparken anne kaka dıyor. bezıne elımı tutuyorum sıcak sıcak çişini hissediyorum yıne kakasınıda soyluyor bıkac gundur ama kararsızım baslasammı
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Ben Zuhal de çok uğraştım ama anladımki çocuk hazır olmadan olmayacak bu iş..Wc olayı çocuktan çocuğuda değişiyo,benim kızım oturağa bile geç oturdu,sırf oturağına oturtturmam 1 ay sürdü,ama o kadar uğraşta sadece bi kez yaptı oturağa,hep altına yapıyodu asla söylemiyodu,o şekilde devam etseydim 24 saat oturakta tutmam gerekiyodu..2 ay önce kendi söylemeye başladı,bir kaç gün öncesine kadar yine altına yapmıştı oysa,kendi kendine çiş dedi,gazı varkende kaka dedi
![]() ![]() Kızım çok geç alıştı çişe,ama sanırım zamanı öyleymiş o zamana programlanmış
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|