Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tecrubeli anneler wc egitimi ??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutecrubeli anneler wc egitimi ??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Konu: tecrubeli anneler wc egitimi ??
    Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 15:21
merhaba arkadaslar
kizim 20 aylik .. kardesinin altini dei$irken yanima geldiginde kaka yapmi$ diorum hep
kendi yaptigindada diodum .. hatta  kardesi  alt tan gaz çikarinca bile gelip kaka dioLOL

bu sabah ilk defa kendi kaka sinida soyledi bilinçli olarak , tabiki yaptikdan sonra soyledi .. SleepyDeadTongueSmile

wc ogretirken ilk adim napioruz .. israr etmeden $ansimi denemek istiyorum ..
aysenur kakasini soylerse ana okuluna vericem , bezli deilse burda aliolar okula
ve inanin ikinci de dogdugu için benm kurtaricim olucak bu okul .. $imdi oglan uyyo butun gun ama bi kaç ay sonra oalcakalri du$unemiom bile Confused

neysee
doktorlarin onerielrinide okuyorum ayni zamanda ama tecrube baska oluyo .. onerielrinizi bekliyorum .. Smile

Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 15:25
ben ısrarcı olmadım bu konuda gel bezini acalım rahatla dedim..sonra gel bakalım kakan varmı dıyıp lazımlıga oturttum..bazen yapardı bazen yapmazdı..yok galıba dıyıp kalkardık.yapınada aaa varmiş bak aferım sana bildin derdim..sizde kardeşini ornek vererek..egerkı yaparsa lazımlıga aa sende yaptın kardeşin gibi dıye bılırsınız ama asla ısrarcı olmayın ustune dusmeyın sıradan bıseymıs gıbı davrann.gelecekle ılgılı bısey anlatmayın bez kotu kaka demeyin..böyle nacizane fikirlerım bunlarSmile
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 15:32
te$ekkurler payla$iminiz için
bide bizde kabizlik sorunu vardi, daha yeni çozdum sayilir , iki hafatdir yapio kakasini zorlanamdan kednigliginden
gunde bi sefer yapio oda sabah uykudayken yada uyandigi  sirada tam bilmiom
beni çagirdiginda yapmi$ oluyo yani :s

çi$ için de ayni yontem geçerlimiki ?? Shocked
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 16:03
evt arada acıp altını denetın tesaduf yapabılır..ole ole alısacak..alıstırma adı ustunde bı kac kez tesaduf yapıcak sonra haber verıcek..
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 16:04
in$alllahhhh :)
çok te$ekkurlerr
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 00:15

Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 09:49
bende dusunuyorum seren, ama hem sutten kesmek hemde tuvalet egıtımı agır gelır dıye bıraz erteleyım ıstıyorum. emre suan cısını yaparken anne kaka dıyor. bezıne elımı tutuyorum sıcak sıcak çişini hissediyorum yıne kakasınıda soyluyor bıkac gundur ama kararsızım baslasammı
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 13:01
Ben Zuhal de çok uğraştım ama anladımki çocuk hazır olmadan olmayacak bu iş..Wc olayı çocuktan çocuğuda değişiyo,benim kızım oturağa bile geç oturdu,sırf oturağına oturtturmam 1 ay sürdü,ama o kadar uğraşta sadece bi kez yaptı oturağa,hep altına yapıyodu asla söylemiyodu,o şekilde devam etseydim 24 saat oturakta tutmam gerekiyodu..2 ay önce kendi söylemeye başladı,bir kaç gün öncesine kadar yine altına yapmıştı oysa,kendi kendine çiş dedi,gazı varkende kaka dediLOLama o dönemde sadece 2 kez altına kaçırdı,kakasını bi kaç kez kaçırdı çünkü gaz sanıyoduLOLben hiç eve tıkılmadım bu süre içinde,bezi aldım ertesi gün bezsiz dışarı çıktık,şimdi dışarda çiş desede 1 saat tutabiliyo..

Kızım çok geç alıştı çişe,ama sanırım zamanı öyleymiş o zamana programlanmışLOLama geç olsada sorunsuz oldu diyebilirimApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.