Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek egzeması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebek egzeması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: bebek egzeması
    Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 23:58
iyi çalışmalar kadir bey.öncelikle eksikliğiniz çok hissediliyo bilmenizi isterim.
         size daha öncede yazmıştım kızımın omuzlarında sırtında ara ara kızarıklıklar vardı çocuk doktoru alerji demişti sizin söyleminizle ilaçları kullanmadım, ayrıca öksürüğü vardı.geçmeyince cildiye bölümüne götürdük, kızarıklıklar biraz sönmüştü ama hep geçmiyordu, bebek egzeması dedi. hipokort merhemle tavegyl şurup verdi 3 gündür kullanıyoruz ama pek bir düzelme yok sadece yoğun kaşıntısı geçti.ayrıca öksürüğü arttı aferin plus ı kullanmamıştım. ne yapmamızı önerirsiniz.bu arada kızım bu günlerde bana tutunup sıkarak acaip ter boşanıyo çok farklı bişey.anında yüzünden aşağı sular akıyo rahatsızlığıyla alakalı olabilirmi, ortam çok sıcak değil çünkü. yardımcı olursanız çok memnun olurum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 21:19
Isilik olmus, cok terletmeyin..Ilaclar pek bir fayda saglamayacak..Aferin 'i kesin, duzelir...Aferin sebep oluyor.
Yukarı Dön
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 22:47
aferin i hiç kullanmadım doktor bey şuan sadece hipokort kremle tavegyl şurup veriyoruz onlarıda kullanmayalımmı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 23:30
Tavegyl de yapar, ayrica Tavegy'e  gerekde yok...
Yukarı Dön
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 23:46
teşekkür ederim doktor bey, tavegyl de kullanmıyorum dünden bu yana. bu arada isilik olsa kaşınırmı isiliği kaşınmaz diye biliyordum benim kzım acaip bir şekilde kaşınıyordu.bakalım kızarıklıklar geçecekmi yoksa tekrar şiddetlenecekmi.şiddetlenirse artık ne yaparız bilemiyorum, çocuck yırtınmaktan uyku bile uyuyamadı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2010 Saat 20:24
Isilik bal gibi kasinti yapar, serin tutun, sik yikayin, birde kasintili bolgelere ''Fenistil'' jel surun, cocugu  rahatlatir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.