Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş yeniden
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş yeniden

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
epurpletr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş yeniden
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2010 Saat 11:46

Merhaba  Özlem hn.

Geçen sene oğlum 2 yaş 11 aylıkken kreşe yolladık ama 4 gün dayanabildi. Altına yapmaya,topluma karışmamaya,geceleri sayıklayıp uyumamaya başladı.Ben de mutlu olmadığını hissedip kreşten aldım.Siz de iyi yapdığımı söylemiştinizJYeniden görüşelim demiştiniz.

Şimdi oğlum 3 yaş 8 aylık.Ben de hamileyim ve ocak ayında kardeşi olacak.Kardeşi olmadan kreşe giderse farklı bir ortama girer kardeş sıkıntısını daha az hisseder diyor etrafımdakiler.Tabi anne de rahat eder diyorlar.Ben tekrar sorun yaşamaktan korktuğumdan evde dursun anaokuluna nasılsa başlıycak diye düşünüyorum bazen.Ama anaokulu öncesi 3 gün yarım gün okul hayatına da alışması iyi olur tabikide.Evde artık hiç sıkılmıyor 4 tane arkadaşı var yaşıtı.Hele bir tanesiyle tüm gün beraber.

Geçenlerde bir kreşle görüştüm broşürünü evde görmüş oyun okuluna gidicem diye tutturdu hatta ağladı.gittik kapanmıştı.Çok istekliydi.Bir de çok sevdiği arkadaşı 1 aylığına tatile gidecek.O gidince çok üzülecek eminim.Bu fırsatı değerlendirip yazın 3 gün kreşe başlatmalımıym bilemiyorum.Sizin kreş konusunda yol göstermeniz beni çok rahatlatır,mutlu eder.

Teşekkürler.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2010 Saat 08:45
Merhaba Özlem Hn.

Son sorumdan bu yana ciddi bi değişiklik oldu,bebeği kaybettik.Oğlumu da kreşe gönderme zorunluluğum kalkmış oldu bir nebze.Bir de öğrendiğim kadarıyla ilkokula 72 aylık çocuklar başlıyormuş.Benim oğlum ya 71 aylık yada 83 aylık ilkokula başlıycak.Erken gitmesini tercih etmem.Yani kreşe gitse bir sne kreş 2 senede anaokuluna gidecek.bu da sıkıcı olur diye düşünüyorum.Belki 2-3 gün yarıım gün kreşe yollarım,sırf anaokuluna hazır olsun diye.Belki 5 yaşdada kreşe  yollarım anaokulu yerine.Sizin fikrinizi almak istedim.Tabi hiç bişey annelerin planladığı gibi gitmiyor ama...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2010 Saat 14:00
başınız sağolsun. öncelikle siz nasılsınız? oğlunuzu haftada 2-3 gün kreşe göndermeniz yine de yerinde olur diye düşünüyorum
özlem
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2010 Saat 09:02
iyiyim özlem hn.Bir evladım daha var sonuçta onu düşünüce insan kendini çabuk topluyor.
Anladığım kadarıyla siz şu anda ilkokula 3 senesi olsada kreşe ufak ufak başlaması uygun diyorsunuz.Teşekkür ederim yanıtınzı için.Umarım olumlu gelişmeleri yazarım size
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 14:12
Merhaba Özlem Hn.

Oğlum pazartesi kreşe başladı.sadece 1 gün gitti.çok severek gitti.Ama orda bi çocuğun yüzüen vurunca öğretmeni öyle yapılmaz demiş ona çok içerledi ağladı.Sevecek gibi görünüyor ama bakalım.

Fakat aklıma bişey takıldı.Oğlumu 2 sene kreşe sonra anaokuluna göndermeyi düşünüyorum.Bu kreşin 5 yaş grubu yokmuş.Şimdi gitse bile seneye buraya gidemiycek.Fakat ben bunu nasılsa atlamışım ve bizim için yer,kalite,öğretmen olarak tabi ki oğlum da şimdilik sevdiği içi en uygun yer burası.Bunun hesabını yapmaktansa oğlumun kreş ortamına alışması bu sene için yeterli mi sizce de?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 19:47
evet, kreş değişikliğ çok önemli değil. önemli olan çocuklarla olmaya alışması
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.