Merhaba Özlem hn.
Geçen sene oğlum 2 yaş 11 aylıkken kreşe yolladık ama 4 gün dayanabildi. Altına yapmaya,topluma karışmamaya,geceleri sayıklayıp uyumamaya başladı.Ben de mutlu olmadığını hissedip kreşten aldım.Siz de iyi yapdığımı söylemiştinizJYeniden görüşelim demiştiniz.
Şimdi oğlum 3 yaş 8 aylık.Ben de hamileyim ve ocak ayında kardeşi olacak.Kardeşi olmadan kreşe giderse farklı bir ortama girer kardeş sıkıntısını daha az hisseder diyor etrafımdakiler.Tabi anne de rahat eder diyorlar.Ben tekrar sorun yaşamaktan korktuğumdan evde dursun anaokuluna nasılsa başlıycak diye düşünüyorum bazen.Ama anaokulu öncesi 3 gün yarım gün okul hayatına da alışması iyi olur tabikide.Evde artık hiç sıkılmıyor 4 tane arkadaşı var yaşıtı.Hele bir tanesiyle tüm gün beraber.
Geçenlerde bir kreşle görüştüm broşürünü evde görmüş oyun okuluna gidicem diye tutturdu hatta ağladı.gittik kapanmıştı.Çok istekliydi.Bir de çok sevdiği arkadaşı 1 aylığına tatile gidecek.O gidince çok üzülecek eminim.Bu fırsatı değerlendirip yazın 3 gün kreşe başlatmalımıym bilemiyorum.Sizin kreş konusunda yol göstermeniz beni çok rahatlatır,mutlu eder.
Teşekkürler.