Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirmeyle ilgili sorunuma çare...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzirmeyle ilgili sorunuma çare...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Konu: emzirmeyle ilgili sorunuma çare...
    Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 14:25
arkadaşlar okadar kafam karışıkki size de danısayım dedım.bana akıl verın ne olur. bılıyorsunuz erenım paşam dunyaya geldı ve elçinde de oldugu gıbı maşallahım var sütüm gayette var emzırıyorum ama benım sütüm nedense cocuklarıma hep pişik yapmıstır.pişik dedıgım aslında pişik degıl resmen yara ve kanıyo popoları elçindede bu sorunu yaşamıstım ne kremler ne ılaclar kullandım hatta ben dr tavsıyesıyle dıyete başladım cogu seyı yemedım içmedim ama gene oldu gene oldu kızımın poposu ve şimdide oğlumun  poposu.... su an tek bır farkım var kızım oğlum kadar aglamıyordu.eren cok aglıyo altını temızlerken sılerken artık sesı kısılıyo o derece benım içim parçalanıyo okadar yavas sılmeme ragmen  cıglık cıglıga poposunu kacırıyo 1.5 aglık bebek dayanamıyorum....her tavsıye edılen ve dr ların verdıgı ılaclarıda kullandım ama çaresı yok sütüm asitliymiş öyle demısti bi dr.bı dr da kakası cok asitli demıstı ki sanırım aynı şey...

bıde benı emzırme sorunum var oda ayrı bır dert.kızımda yıne bu kadar olmamıstı yıne cok acılar cekmıstim ama bu kadar degıl.. şu an her emzırmede aglıyorum içime ata ata acısını  çok kötü yara oldu kanıyolar onada bır sürü ılaç kullandım ama hıc bır faydasını görmedım...ıkı gundurde eren gaz cıkarırken fazlasını cıkarıyo baktımkahverengi pembemsi kusuyo sanırım artık cok kanamaya basladı.dr a sordum bır sorun olmaz dedı.ama benım cektıgım acıyı anlatamam sıze artık emzırmek işkence oldu bazen aglıyorum elçin görüyo anne emzırme dıye oda başlıyo ağlamaya benı görünce öyle....sonra yok kızım bısey deyıp susuyorum dişlerımı sıkmaktan agzımın içi yara doldu...bıde artık doyuramıyorum paşayı cok sık emıyo ve cok emıyo akşama dogru artık sütüm azalıyo mama verıyorum gunde bır kere o bana yetıyo tekrar  sütüm oluyo gece emzırmeye devam edıyorum...

size sorum acaba ıyıce azaltsammı emzırmeyı oğlum ve ben bu yuzden cok acı cekıyoruz ama faydalarıda çok çok var bılıyorum ne yapıcam şaşırdım yaa...artık hergun  aglamaktan stresten lahusa sendromuda yasıyorum sanırım...mama olayına bırazda  maddıyattan dolayı ıyı bakamıyorum bıde o sorunumuz var bi akıl verın ne olur...

bebegımın süreklı emmesınden ve kucak alıskanlıgı oldugunda,bıde kızımla ılgılenmekten herkese tek tek teşekkür edemem cevaplarım gec olabılır şimdiden teşekkur ederım ılgınıze...ama fikirlerınızıde esırgemeyın Embarrassed Wink

Düzenleyen elcinim - 13 Tem 2010 Saat 14:27
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 14:40
Üzüldüm canım geçmiş olsun, ALlah yardımcın olsun.
Ben yaşamadığım içi öneri de bulunamayacağım ama Kadir beye muhakkak sormanı tavsiye ederim, bir de onun görüşünü al istersen belki yardımı dokunur.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 14:41
pi$ik hakkinda bilgim yok canim :( maalesef

ama emzirme için pes etme bence
bende çoka ci çekdim , kan yokdu, dr çatlak yok diodu ama gogsum kipkirmiziydi, beyaz benekelr vardi patladialr, çocuk acikacak diye ödüm kopuyodu
lansinoh ve bepanten denedim, gogus kalkani kullandilm, yalanci meme hiç hiri i$e yaramadi :(((

sonunda hepsini birakdim , memeyi iyice agzina verdim , sutumu surdum, azcik hafifiledi ama yinede aciodu , hollandadan bi arkadas saolsun sudocrem diye bi krem gonderdi o oldu benim dermanim, bi iki kullanmada çokkk farketti acisi

$u an geçti $ukur
bulabilirmisin bilmiorum ama ayva çekirdegini suda bekletince krem gibi oluomu$ o iyi geliormu$

bide denedinmi garmatan krem avrmi$ , onuda çok tavsiye ettiler ama bulamadim  ben burda

in$allah geçerr :(

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 14:42
bide krem surup yikiyosun ya emizrmden once, oyle suya tutup kurutmak da iyi gelmiomu$ çatlaga
oyle okumu$tum ben
ama yikamadanda olmaz :( bi lansinohu biliom ben yikanmayan oda bi halta yaramadi bende :(((
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 15:03
canım yıkamadan kullanılan ilaçları kullandım lansinohu kullandım şu an '' bella b.''dıye bı ılac kullanıyorum ama oda fayda etmıyo..
karbonatlı suyla sildim oda iyi gelmedı aklıma gelmeyen bır sürü ılac kullandım ama faydası yok.emzırmeyıde agzına ıyıce verıyorum ki benım artık sorunum sadece ucu degıl etrafı verdıgım yerler yanı bayada agzına alıyo ama....ama derdım aslında buda degıl çekmeye razıyım ama oğlumun poposu daha da çok üzüyo benı...
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 15:07
Ayşegülüm canım bebeğini güle güle büyüt öncelikle sorununa gelince seni en iyi ben anlarım sanıyorum ben tam 3 ay ağlamıştım çünkü,ama hiç vazgeçmedim bence sütüm var diyorsan eğer asla o 1 öğün de mama verme,göğüslerin bir müddet sonra geçecek ama emzirmenin keyfi tartışılmaz,benim bu zor günlerimdeki en iyi yardımcım göğüs kalkanıydı,onu taktığım zaman göğüs uçlarım sütyene değmediği için en azından o zamanlar acımıyordu,ama onun dışında lans..,garm..,karbonatlı su,kocakarı ilaçları ne varsa yaptım ama yarasını geçirememiştim,ha bide şunu yapmıştım her emzirmeden sonra göğüslerim hava alsın diye açıkta bırakmak yaranın iyileşmesi açısından iyi geliyordu ama bebek çok emdiği için sürekli açıkta kalması demek gibi bişey bu LOLbir de silikon emzik kullanmıştım,bebek çok zor alıyordu ama acımı yine bi nebze hafifletiyordu,emzirme saatleri gelmesin bebek uyanmasın acıkmasın diye dua ettiğimi biliyorum,çok zor bişey doğumdan bile beter seni çok iyi anlıyorum ama geçecek hiç merak etme ve vazgeçme
 emzirmekten...Clown
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 15:10
pişik sorununa gelince Kadir Bey e sordun mu Ayşegülcüm o mutlaka bi hal çaresi bulur...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 15:14
bu arada oglanlarimiz ada$mi$ :)
adiyla uzun ya$asin canim
Smile
kadir beyin onerdigi eczanede hazirlatilan eau briqe var galiba , onu denedinmi popsuna
oyle deme sanada ayzik :( iyile$sinde doya doya emzir emre pa$ayi

biliyom benimde oyleydi , etrafi kipkirmiziydi
iyile$irken derim soyuldu , deri dei$tim yilan gibi :)))))))

bide sagip vermeyi dene bi gogsunu 24 saat boyunca ,
makinede acitir ama elinle sagabiliosan daha az acir elinle sagarken

goguslerini 24 er saat dinlendir bakalim sirayla, o siradada kremle ve gogus uçalrin açik gezmeye çali$ becrebilirsen

valla çok uzuldum, kendi ya$adiklarim geldi aklima, ke$ke elimden bi$ey gelse :(

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.