Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OĞLUMLA İLGİLİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOĞLUMLA İLGİLİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesajın Direkt Linki Konu: OĞLUMLA İLGİLİ
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 09:40
oğlumu 22 aylık hergün saat 17:30ile 19:30 arası sitemizin bahçesinde yaşıtlarıyla oyuın oynuyo ama benim oğlum öyle eli vurak bi çocuk değil bağırmazda kolay kolay sadece istediğini alamazsa ağlar. dün ikikes kendiyle yaşıt bi bebekten tokat yedi ağladı 5 dakika geçmedi bu sefer suratına tırnak yedi suratına ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ben siddete yatkın bi çocuk olmasını istemediğim için bişey demiyorum vuran çocuğa siz kardeşiniz diyorum.sizce ne diyeyim ne yapayım... teşekkürler...(biri sana vurunca sen vur demek istiyorum içimden böyle geçiyo ama yapmıyorum:)
erenutku
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 14:43
Benim kızımda böyle idi, kendinden küçük biri vursa bile vuramazdı, mecburen biz devamlı kollardık...Boşverin, öbür türlüsü daha kötü.. 
Yukarı Dön
tugbaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 47
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 14:48
bende öyleydim hep pısırıktım babasıda küçükken hep pısırıkmış mahallede hep dayak yermiş budamı soya çekim :) yoksa...peki sizin kızınız sonradan açıldımı kendini korumayı ne zaman öğrendi? ben içine kapanık bi çocuk olmasını istemiyorum.
erenutku
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2010 Saat 21:30
Tam bir canavar oldu..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.