Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kayın valide kıskançlığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukayın valide kıskançlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
derya&efe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: kayın valide kıskançlığı
    Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2010 Saat 15:57
merhaba benim kayın validem beni çok kıskanıyor ben ne alsam aynısından oda almak istiyor yani eşime aldırtmak istiyor kendisi asla almaz illa eşim alıp getircek ben saçımı boyatsam ertesi hafta bakıyorum oda gitmiş boyatmış eşim bana beyaz spor ayakkabı almıştı hediye, anneler gününde kayınvalidem eşimden hediye olarak beyaz spor ayakkabı istedi eşimde aldı meğer benimkinin aynısını istiyormuş eşimin kafasına atmadığı kaldı ayakkabıyı sizin de başınızda böyle kayınvalideler mi varmı arkadaşlarLOLLOLLOL
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2010 Saat 17:26
cok sukur oyle degıldır benım kayınvaldem. Allah yardımcın olsun cok gıcıkTongue
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 14:40
çok şükür benim başımda da yok böyle bir kayınvalide.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 14:50
bende varLOLLOLLOLLOL
Hİç unutmam yeni evliydim gelip bana Allah aşkına Hilal söyle özcan sana seni seviyorum diyormu diye sorduWackoLOLLOLçok şaşırmıştım,bende o zaman saf bilmiyomLOLewt dedim,kaç hem bana hem oğluna hemde kocasına küstüLOLLOLLOLbana küstü ewt dediğim içinLOLoğluna küstü bana seni seviyorum dediği içinLOLLOLLOLkocasına küstü ona seni seviyorum demediği içinLOLLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 17:09
inanmıyorum yaaa insan oğlu mutluysa bununla mutlu olur.ne güzel işte karısını seviyor eviyle mutlu demek ki. yaa ben böyle anneleri hiç anlamıyorum.
mutlu olmak bir yana bi de kıskanıyorlar.hayret bir olay.
Yukarı Dön
Fatoş-Tuana Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2047
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:06
canım allah yardımcın olsun rabbim düşman başına vermesin böyle kaynanayı
hilal ayyy çok güldüm aa çok komik yaaa hiç böylesini ne gördüm nede duydumLOLLOLLOLLOL
BİR TANECİK KUZUM
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:25
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

bende varLOLLOLLOLLOL
Hİç unutmam yeni evliydim gelip bana Allah aşkına Hilal söyle özcan sana seni seviyorum diyormu diye sorduWackoLOLLOLçok şaşırmıştım,bende o zaman saf bilmiyomLOLewt dedim,kaç hem bana hem oğluna hemde kocasına küstüLOLLOLLOLbana küstü ewt dediğim içinLOLoğluna küstü bana seni seviyorum dediği içinLOLLOLLOLkocasına küstü ona seni seviyorum demediği içinLOLLOLLOL

diyecek birşey bulamadım hiloş LOLLOL
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:41
Orjinalini yazan: derya&efe derya&efe Yazdı:

merhaba benim kayın validem beni çok kıskanıyor ben ne alsam aynısından oda almak istiyor yani eşime aldırtmak istiyor kendisi asla almaz illa eşim alıp getircek ben saçımı boyatsam ertesi hafta bakıyorum oda gitmiş boyatmış eşim bana beyaz spor ayakkabı almıştı hediye, anneler gününde kayınvalidem eşimden hediye olarak beyaz spor ayakkabı istedi eşimde aldı meğer benimkinin aynısını istiyormuş eşimin kafasına atmadığı kaldı ayakkabıyı sizin de başınızda böyle kayınvalideler mi varmı arkadaşlarLOLLOLLOL

pess diyecek söz bulamadım bir kere sana alınan eşyalar onun yaşına gidermi vallahi söyleyecek söz bulamıyorum ama beyaz spor ayakkabı istedi eşimde aldı meğer benimkinin aynısını istiyormuş eşimin kafasına atmadığı kaldı sözlerine koptum yaa LOLLOLLOL arkadaşım ben bu durumda senden çok enişteye üzüldümmmLOLLOLLOLBig smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.