Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
dhurnali
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
|
Konu: ağlama gece uykuda Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 14:38 |
merhabalar doktor bey....ablamın 4 yaşında bir oğlu var.geceleri uyanıyor ve gözünü açmadan 15-20 dakkika,bazen 1 saat bile hiç durmadan bağıra bağıra ağlıyor...yalnız bu durum arada bir falan değil,devamlı her gece oluyor...yeğenim için çok üzülüyorum,sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir,biz ne yapmalıyız??
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117887
|
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 17:48 |
Gündüzleri kendinden büyük abilerle, hareketli bir yaşam sürüyorsa, vurdulu-kırdılı dizi, TV veya film seyrediyorsa olur. Yaşamını düzeltin, bu durum geçmezse, 3-5 gün geceleri 1 ölcek Atarax şurup içirin.
|
 |
dhurnali
Katılımcı Üye
Puanlar: 210
|
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 22:40 |
tamam kadir bey,bu dediklerinizi ablama ileteceğim,yalnız bu atarax şurup ne işe yarıyor,onu da yazarsanız çok sevinirim,çok teşekkürler....
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 09:57 |
Allerji şurubudur, biraz uyku verir, rüyaların görüldüğü "rem uyku devresi" kısa sürer..
|
 |
dtuncer
Üye
Puanlar: 83
|
Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 19:33 |
mrb Kadir Bey kardeşim sağolsun size oğlumla ilgili bir soru sormuş. ben atarax şurubu yaklaşık 2 aydır arada bir kullanıyorum zaten. oğlumu psikologa götürmüştük o vermişti. ama ağlamasına hiç fayda etmedi. söylediklerinizi de yapmaya çalıştık daha önce yaşamını düzeltme konusunda...ama yine faydası olmadı.oğlum geç uyuyan bir çocuk geceleri 23 ten önce uyumaz ve gece çok sık uyanır bu ağlama nöbeti de hergün aynı saatte oluyor uyuduktan yaklaşık 3 saat sonra gece 2 gibi...atarax veya başka bişey etkili olmadı dediğim gibi daha önce denedik hala da arada veriyorum oğluma ama çare olmuyor , başka ne yapabiliriz şimdiden teşekkürler...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2010 Saat 13:03 |
Birde "PASSİFLORA" yı deneyin. Akşamları 1 ölçek. Esas dediğim gibi, yaşamı çok maceralı olmasın.
|
 |