Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızmın gözleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızmın gözleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
güneşimzf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: kızmın gözleri
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 23:41
hocam eski maillere bakıp bulamadığım için sizi rahatsız ediyorum.kızım 3 yaşında.1 senedir gözlerinde geçmeyen arpacık var.kaç ayrı göz dr na gittik.hepsi farklı şeyler söyledi,biri amelyat dedi,biri ilacı yok dedi,diğri ilaç verdi geçmedi...tam geçti diyordum son 4 aydır yoktu bu sabah sağ gözünde hem altta hem üstte tekrar çıkmış:(çok kızarmış,hatta mor gibi..yaptığım tek şey rezene çayıyla pansuman..hocam bana bu konuda yardımcı olursanız çokkk sevinicem,çok bunaldık 1 senedir uğraıyoruz yok çözüm,geçen senede bu zamanlar çok kötü bişekilde başlamıştı sonbaharla bir ilgisi olabilir mi?vakit ayırdığınız için çokk teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 11:30
Arpacık, vücut direnci ile alakalıdır. Mikrobik bir hadise değildir, antibiyotiklere veya antibiyotikli göz damlalaına cevap vermez. Bir diş sarımsağın uç kısmını kesin ve ıslak sathı "arpacığın" üstüne sürün, 1-2 defa sürmekle bile geçer.
Yukarı Dön
güneşimzf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 12:37
hocam kızımın bağışıklık sisteminin güçlü olduğunu düşünüyorum,yani düşünüyordumConfuseddeğil de o yüzden mi çıkıyor?sizi tanımadan öncede ilaç kullanmadım diyebilirim,eczaneden alırdım antibiyotikeri piskolojik olarak rahatlardım,dolapta dururdu ama ballı limon ve zencefille 3 yaşına geldi ilaçsız,sizi tanıyınca daha çok rahatladık tabiki çok teşekkür ederim.sorum şu bağışıklık sistemini güçlendirmek için bişey yapmalımıyım,vitamin eksikliği diyen bile oldu ama inanmadım,yemek seçmez herşeyi yer yeteri kadar yer.et süt yumurta beslenme sıkıntısı yok,anlayamadık hocam tam geçti diyoruz yine çıkıyoCryCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2010 Saat 13:02
Tek yapabileceğiniz; istirahat ve proteinli gıda.. Siz hele bir şu "sarımsağı" bir deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.