Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ek gıda sindirim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumek gıda sindirim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
adaayca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Konu: ek gıda sindirim
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2010 Saat 22:49
hocam 5.5 aylık kızıma meyvesuyu sebze çorbası ve babymix yoğurt veriyorum( evde maya tutturamadığımdan) fakat geceleri çok huzursuz, kakası yeşil macun gibi lök gibi çıkıyor, sanırım gazıda var, sindirim sorunu oluyor herhalde, kaysı suyu veriyorum ama işede yaramıyor, suda içmiyor, anne sütü alıyor,ne önerirsiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121148
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 14:58
Anne sütü yeterli geliyorsa, diğer gıdaları zorlama, yeşil kaka yapması zaten çok yediğini gösteriyor.
Yukarı Dön
nhlrd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 15:58
arkadaşım,
evde yoğurt mayalamak için
geceden pastorize sütü (günlük 500 ml kadar) kaynatmaya yakın altını kapatıyorum, serçe parmağınızı deydirdiğinizde dayanabileceğiniz sıcaklıktaysa evdeki mayalı yoğurttan(ben ilkini evde yoğurt yapan komşumdan almıştım, pastorize yoğurtla çok iyi tutmuyor yoğurt)1,5 çorba kaşığı kadar sütün içine ekleyip karıştırıyorum.ağzını kapatıp güzelce kat kat sarıyorum.sabah ta açıp buzdolabına koyuyorum, bu oğluma 1-2 gün gidiyor.hergün yapılınca sıcaklığına ölçüsüne bile bakmadan yapıyorsun,alışılıyor. umarım denediğinde olur
kolaylıklar...
gülücüklü günler
Yukarı Dön
adaayca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 22:43
çok teşekkür ederim, bugün birarkadaşım makinasını hediye etti, artık onda yapıcaz,bu sitede yeniyim neyi nerde yapıcam,nerde cevap yazıcam bilemyorum umarım yerine ulaşır, sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.