Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KREŞE ALIŞMA SÜRECİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKREŞE ALIŞMA SÜRECİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Konu: KREŞE ALIŞMA SÜRECİ
    Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2010 Saat 11:06
merhaba Dr hanım
oğlum Alper 34 aylık oldu hala 4-5 kilemi dışında bir kelime söylemiyor cümle kuramıyor
İzmirde çocuk psikiyatristine götürdüm alperi Temmuz ayında. Dr kreşe gitmesi gerektiğini
söyledi. Alperi geri bulduğunu söyledi. bunun için acil olarak bakıcıya son verip kreşe gitmesini istedi
bizde tayin dönemizde olduğundan beklemek zorunda kaldık. şimdi Ankaradayız ve oğlumu geçen hafta kreşe başlattık. oğlum kreşe ağlayarak gidiyor bunu sabahları gören kayınvalidem konuşmadan çocuğu göndermekle iyi yapmadığımızı ağlamasına kıyamadığını söyleyerek eşimide etkiledi. Eşim acaba konuşmadan kereşe vermekle doğru mu ettik diyor. canım sıkılıyor sanki ben annesi olarak bu duruma üzülüyorum onun için en doğru kararı veremiyormuşum gibi hissediyorum, sanki eşim ve annesi alperi daha çok düşünüyorlarmış gibi davranıyorlar. onlara bunun normal olduğunu okuduklarımdan anlatıyorum ama anlamak istemiyorlar. sonuçta alper konuşması için gidiyor kreşe sosyalleşmesi eğitim alması için

Eşimin annesi siz kreşlemi konuştunuz diyecek kadar bu olaya kısır bakıyor. Devamlı bizimle yaşamıyor kayınvalidemler. sanırım oğlana kendi bakarak bu dönemi geçirelim fikrinde ama ben oğluma bunun fayda sağlamayacağı düşüncesindeyim.

Sizce alper kreşe alışması ne kadar sürer. nasıl tepkiler verirse ben kreşe gitmeli veya gitmememil hazır değil demeliyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlginize teşekkürler Dr Hanım
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 14:51
kreşe alışabildi mi oğlunuz, en doğrusu kreşe gitmesi olur, orda güçlük varsa önce günde 2 saatlik oyun gruplarıyla başlayabilirsinizl
özlem
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 16:30
Özlem Hanım şükür 1,5 ay oldu ilk 15 gün sonrasında oğluşum ağlamaları kesildi şimdilerde bir sıkıntımız kalmadı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.