Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - okul değişiminde çoçukların fikirleri !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumokul değişiminde çoçukların fikirleri !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesajın Direkt Linki Konu: okul değişiminde çoçukların fikirleri !
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 14:37

merhaba özlem hnm

Temmuz 2006 doğumlu kızım  geçen yıl oyun grubuna gitti haftada üç gün üç saat katıldı hiçbir sorun yaşamadık hatta oyun grubunda parmağı ile ilgili bir kaza geçirmiş olmasına rağmen kendi isteği ile ikinci gün oyun grubuna katılmak istedi bir ay daha devam etti yaz gelmesi ve tatile çıkma sebebi ile ayrıldık fakat bu yıl anaokuluna başka bir yere haftada dört gün 11:00-17:00 arası başladı bir ay oldu hala alışamadı bende ilk günlerde zamana ihtiyacı olduğunu söyledim (bu arada herşeyi konuşarak halletemeye çalışırız ) konuşarak anlatmaya çalıştım geçen gün beni özlediğini söyledi yemek yerken büyüklerinde orda olduğunu büyük yemek masası olduğunu katılırmısın anne dedi tabi yavrum bir gün misafir geleyim dedim ve onun kendini iyi hissedeceğini düşünerek gittim (tutarlı olmaya gayret ediyorum )bugün de okulda çok kalıyorum ben diye şikayet ederek okula gitti kzıımın hareketlerine bakarak öğretmenine alışamadığını düşünüyorum bu arada gittiği okul bilinen eski bir yer öğretmen oniki yıllık tecrübeli aynı kurumda yıllardır çalışıyor fakat kızım mutlu değil hiç koşarak gitmiyor hatta ayağı geri gidiyor çoçuğun .geçen sene böyle bişey yaşamadım oyun grubuna bırakınca arkasına bakmazdı bileee diyebilirim kendi giyinir hazırlanır eyvah geç kaldık anne derdi o kadar seviyordu .......

sizin önerinize ihtiyacım var şimdi tutarlı olayım diyerek buraya mı devam ettireyim ?yoksa alıp oyun grubuna yada başka bir okula mı göndereyim ...

bu arada kızım ile iletişimim değişmeye başladı bana vurmak istiyormuş arada tekme atarmış gibi laflar etmeye başladı ben böyle anlaşamayız konuşarak sorunlarımızı çözelim diyorum bu şekilde konuştuğunda fakat okula götürüp getiren benim bana tepki olarak yapıyor olabilir mi ? 
sevgiler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2010 Saat 12:46
bu okulu sevmemiş olabilir başka bir okul , okuldan nda önemli başka bir öğretmen arayabilirsiniz. belli bir yaştan sonra sevmek önemli olmayabilir, ancak okula hazırlık dönemlerinde öğretmeniyle iyi ilişki kurması çok önemli
özlem
Yukarı Dön
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 220
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2010 Saat 16:55
özlem hnm öncelikle cevabınız için tşk ederim ....
kızımı iki gündür anaokuluna göndermiyorum hiçbir şey söylemedim bu konuda konuşmadım ama kararımızı verdik artık devam etmeyecek bunu şöyle açıklamayı düşünüyorum ....
anaokulu olduğu için bir kez olmak üzre bu anaokuluna devam etme kararımızı değiştirdiğimizi tabi onun fikirlerininde bizim için çok önemli olduğunu isterse oyun grubuna yada başak bir anaokuluna devam edebileceğini söyliyeceğim....
peki bu anaokluna eşyalarımızı almak ve ayrıldığımızı söylemek için giderken kızımıda yanımda götüreyim(eğer isterse ) kısa bir vedalaşma arkadaşları ve öğretmeniyle diye düşünüyorum doğru olur gibi geliyor kızım için siz ne dersiniz ?
sevgiler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2010 Saat 14:07
kızınız da isterse götürebilirsiniz, ancak başka bir okul için arayı fazla uzun tutmayın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.