|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2010 Saat 22:29 |
Uyku Merkezi :))RTÜK tarafından "İyi Uykular Çocuklar Projesi" kapsamında son üç haftadır tüm kanallarda, saat 21.30da gösterilmeye başlanan bir uygulamadan sonra aklıma bir fikir geldi ve yaklaşık 1 yıldır yatağına yatırdığımızda, her seferinde çeşitli bahanelerle 2-3 defa kalkan kızımızın sorununa çözüm bulduk. http://www.haberturk.com/medya/haber/558908-rtuk-cocuklara-uyku-saatini-hatirlatacak Haydi kızım bak yatmalıyız uyku merkezinin işareti çıktı diyorum ve hemen süt içmeye gidiyoruz. Süt içerken içeriden telsiz telefonun nerde olduğunu bulmak için bastığım tuşa basıyorum ve telsiz telefonu çaldırıyorum. Nil'e bakıp : Alooo merhabalar hııımmm uyku merkezinden mi arıyorsunuz? Evet Nil de şimdi uyuyor ama önce sütünü içiyor. Evet hıhı evet ............. (dinliyormuş gibi yapıp), evet hemen yatacak Nil. Uykuyu öğrendi ve yatağından hiç kalkmayacak.......Evet evet haklısınız hemen uyumalı geç oldu biliyorum. Bu arada Nil öylece beni izliyor ama ben bu arada öyle inandırıcıyım ki Serhat helallll diyor. İyi geceler diyerek telefonu kapatıyorum ve Nil annecimmm hemen uyuyacağım hiç kalkmayacağım diyor ve numaramı yutuyor yavru kuşummm :))) Nil birkaç seferdir anne ben de konuşmak istiyorum diyordu. Ben de bu gece Mehlika'yı aradım ve olayı bildiğinden uyku merkezinden bir görevli olmasını istedim :)) Tamam dedi ve birkaç dakika sonra tam da süt içerken aradı. Nil'e evet arıyorlar sen konuşmak ister misin? dedim :)) Konuşurum annecim dedi ve telefonu açıp Nil'e verdim. Mehlika ne dediyse Nil tamam evet uyuyacağım gibi laflar etti ve kapattık. Nil aklı karışmış gibi bana ve babaannesine baktı ve uyku merkezindeki Mehlika'nın sesine benziyordu anneee dedi. Halime kuşlar gülerdi o an arkamı dönüp mutfak dolaplarından herhangi birini açıp güldüm ama arkama dönmeden kızım sesler telefonda çok benzer dedim. Anne ama çoook benziyorduuuuu anneeeeee dedi ve babaannesine babaanne o Mehlika'dıııı dedi annem gülmemek için kendini zor tuttu ama annem de ikna için birsürü şey söyledi..........Ben de mutfaktan kaçan bir tip. Yanıma geldi yatıcam annecim dedi ve anne o Mehlika'dııııı diye tekrarladı. Ama ben halen iknaya çalışıyorum. Kızım Mehlika olsaydı beni isterdi değildir. Sesler telefonda benzer. Mehlika çoktaaaan uyumuştur vs..... Ama canım kızımın ses hafızasına helal olsun. Yüzüne şimdilik söyleyemeyeceğim ama içimden söylediğim şunları da eklemeliyim...."Özür dilerim kızım yüzlerce kez ama masum yalan bunlar lütfen affet. Yoksa sana inanmaz mıyım? Canım benimmmm....." Yuttu mu yutmadı mı bilmem ama bugün de hiç kalkmadan uyudu kuzucuğummm. Mehlika'yı aradım anlattım çok güldük ama bunu en kısa sürede düzeltip birşeyler yapmalıyım hem de sağlam birşeyler yapıp düzeltmeliyim durumu. Çünkü bu Uyku Merkezi tuttu ve Nil birkaç gece hariç bu numara yüzünden uyanmadan yatmıştı. Arkadaşlarım ve okuyanlar şiddetle tavsiye ederim. Numara tutuyor ve istediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz. Hatta bizde uyku merkeziyle beraber çalışan ağlama merkezimiz bile var. Bu da ağlayan çocuklar için eğitim merkezi :))) Ağlama merkezi ile uyku merkezi beraber çalışıyor gibi birçok hikaye :))) Yarın ona uyanmadan yattığı için sürprizim ise Sammy'nin Maceraları :))) Çünkü uyku merkezi biz anne babalara çocuğumuz yatağına yatıp hiç kalkmayan çocuklara ödül verebilirsiniz diyor ya o yüzden :))) |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Bu dün blogumda yayınladığım haliydi. Bugün olayı toparlamalıydım ama önce Sammy'nin maceralarına gittik. İlk çok korktu kızım ama sonra korkmuyorum annecim merak etme dedi ve kocamannnnn mısır meyve sularımızla günümüzü gün ettik. Dünkü hatayı düzeltip Mehlika olayını unutturmalıydım ve unutturmamıza yardımcı olduğu için İlal'ciğim çok teşekkür ederim. İlal bu gece bizim uyku merkezinin çalışanıydı. Bizi aradı ve Nil'le konuştu.. Nil de bana sütümü içicem anne hadi uykum geldi dedi ve bir duş alıp hemen yattık. Babası masal okudu ve sonuç süper. O gecede 3 defa kalkan kızımız bir kez bile kalkmadı
![]() ![]() ![]() Allah'ım çaresizlik anneye neler yaptırıyorrrrr
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
:)) supersinizz
bende gonullu uyku teyze olurum istersen eminim çok tatliidir kizin ![]() |
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
paylaşımın için teşekkürler canım
![]() ![]() ![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
süpermiş çok beğendim bu hikayeyi ..
zeynep okulda öğlen uykusu kaldırıldığından beri bıraksam saat 19 uyuyor ama uyku promlemi olan çcuklar için süper yöntem .. ama açık vermemek şartıyla
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
Seha 4,5 yaşında daha doğduğundan beri öyle hastalık falan haricinde hiç uyku sorunumuz olmadı aksine çook düşkündür Ama fikir süper
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
Teşekkürler canım. Artık uyku merkezimiz Nil'le konuşmasın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Rica ederim canım. Fikir ve yazı tamamen bana ve paylaşmazsam üzülürdüm
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|