Hocam oğlumun nezle durumu ile ilgili aşağıda size yazmıştım iyiydi çocuk ama birkaç gündür yine nüksetti ancak burun akıntısı yok. hapşırık ve çok yoğun olmayan öksürük ama var ama asıl beni meraklandıran geçmeyen bir hırıltısı var göğsü sürekli hırlama şekinde ötüyor etraftanda göğsüne inmiştir keşke daha önce ilaç kullansaydın filan şeklinde şeyler duyuyorum ve çok endişelenmeye başladım sebebi ne olabilir neyapmalıyım?
bu göğsüne inme olayı nedir hocam eğer öyleysede nasıl bir yol izleyeceğim cuma günü 9 aylıkolacak doktor kontrolü var
1-ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM ŞÖYLEKİ OĞLUMDA ÖNCE BURUN AKINTISI HAPŞURUK BAŞLADI SONRADA ÖKSÜRÜK VE BALGAM BEN DİREK OLARAK SF LİMONLU BAL VE COLD MİX SÜPER ÜÇLÜSÜNE BAŞLADIM DOKTORA FİLANDA GÖTÜRMEDİM DAHA SONRA AYLIK KONTROLÜNE GÖTÜRDÜĞÜMDE DOKTORUNA DURUMU İZAH ETTİM SECROL VE İLLİADİN YAZDI ATEŞOLURSADA AGUMENTİN DEDİ TABİ HEMEN EVE GELİP ESKİ MAİİLERİNİZE BAKTIM SİZ SEYAHATTE OLDUĞUNUZ İÇİN VE SEKROLÜ ALMADIM İLLİADİN DAMLAYI ALDIM ATEŞİ ZATEN YÜKSELMEDİ
SONUÇ ÇOCUĞUMUN AKINTISI KESİLDİ ÖKSÜRÜĞÜ YOK DENECEK KADAR AZ
SAYENİZDE ATLATTIK İLAÇSIZ MİNNETTARIM
2-SON BİR AYDA HİÇ KİLO ALMAMIŞ SADECE BOYU 2.5 CM FİLAN UZAMIŞ İŞTAHI GAYET İYİ GÜNDE 500 CC SÜT (SÜT ÜRÜNLERİ DAHİL) ALIYOR ETİNİ DÜZENLİ ALMAYA BAŞLADI BİR SORUNUMUZ YOK AMA NEDEN KİLO ALMAMIŞ ANLAYAMADIM 8 AYLIK 71.5 CM VE 8.160 GR BİRDE İNANILMAZ HAREKETLİ 5 DAKİKA YERİNDE DURAMAZ
3-ARTIK EVDE PİŞEN YEMEKLERDEN VEREBİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ NEDE OLSA İÇİNDE YAĞ.TUZ , SALÇA V.B BULUNUYOR ?
4-ÇOK UZUN OLDU LÜTFEN BAĞIŞLAYIN AMA YOKLUĞUNUZDA ÇOK SORU BİRİKTİRMİŞİM HIZIMI ALAMADIM