Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eşimi kıskanıyomuyum  ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueşimi kıskanıyomuyum ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: eşimi kıskanıyomuyum ?
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:10
kızlar son gunlerde cok acayıp seyler oluyor bana.neden oluyor bılıyorum eskıden kontrol ederdım cok buyutmezdım.ama dozu kaçıyo elımde olmadan ve kendıme hakim olamıyorum.

eşime karsı cok alınganlaştım..kıskanmaya basladım son zamanda bı degısıklık mı oldu dersenız olmadı..ama ıc gudusel bı kıskanclık var..iş yerindekı arkadaslarıyla cok samımı..onlara ınce fıkırlı ve yardım sever olup ben evde 2 cocukla bogusurken kılını kıpırdatmaması benı deli edıyo..surekli kusuyorum.telefonlarını acmıyorum..o ise gayet sakin milim reaksiyon gostermıyo..

cok bunalımdayım bana bı akıl verin:(
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:18
canim topigini buraya tasidim bilgin olsun
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:20
tamm sorun değil..
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:23
bence bunun kiskançlikla ilgisi yok
senin daha çok yardima ihtiyacin var çocuklarin bvakimi için tabi ilgiyede
belki e$îyin çali$ma saatleri çoksa size yeterince zaman ayiramiodur :(
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:24
Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

kızlar son gunlerde cok acayıp seyler oluyor bana.neden oluyor bılıyorum eskıden kontrol ederdım cok buyutmezdım.ama dozu kaçıyo elımde olmadan ve kendıme hakim olamıyorum.

eşime karsı cok alınganlaştım..kıskanmaya basladım son zamanda bı degısıklık mı oldu dersenız olmadı..ama ıc gudusel bı kıskanclık var..iş yerindekı arkadaslarıyla cok samımı..onlara ınce fıkırlı ve yardım sever olup ben evde 2 cocukla bogusurken kılını kıpırdatmaması benı deli edıyo..surekli kusuyorum.telefonlarını acmıyorum..o ise gayet sakin milim reaksiyon gostermıyo..

merhaba canım
Eğer eşinle ilgili bir değişiklik yok herşey aynı ise muhtemelen  değişen sensin..Sanırım tahammülün azaldı en yakınında eşin olduğu için bunu ondan çıkarıyorsun..Tahminim genel anlamdada mutsuz olduğun bir dönemdesin..Dönem dönem hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları...

Biraz bulunduğun ortamdan uzalaşmaya çalış ortamını bilmiyorum ama yakınında çocuklara bakabilecek birileri varsa alışverişe çık saçını boyat kendinde değişiklikler yap..Mutlaka bu değişiklikler iyi gelecektir..

Ortada bir sorun yokken eşinden uzaklaşmanda ilişkiniz için iyi olmaz cnm..Eşin gayet sakin çünkü sorunun kendisi olmadığının farkında...Bunu sen kendi içinde çözeceksin..Değişiklik şart..Kendine zaman ayır

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:28
Orjinalini yazan: tontinitırtıl tontinitırtıl Yazdı:

Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

merhaba canım
Eğer eşinle ilgili bir değişiklik yok herşey aynı ise muhtemelen  değişen sensin..Sanırım tahammülün azaldı en yakınında eşin olduğu için bunu ondan çıkarıyorsun..Tahminim genel anlamdada mutsuz olduğun bir dönemdesin..Dönem dönem hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları...

Biraz bulunduğun ortamdan uzalaşmaya çalış ortamını bilmiyorum ama yakınında çocuklara bakabilecek birileri varsa alışverişe çık saçını boyat kendinde değişiklikler yap..Mutlaka bu değişiklikler iyi gelecektir..

Ortada bir sorun yokken eşinden uzaklaşmanda ilişkiniz için iyi olmaz cnm..Eşin gayet sakin çünkü sorunun kendisi olmadığının farkında...Bunu sen kendi içinde çözeceksin..Değişiklik şart..Kendine zaman ayır

Aysenin söylediklerine katılıyorum 2 çocukla kendine ayıracak zaman bulamıyorsun canım. Eşinden beklediğin destegi göremeyince üzülüp yorgunlugunun etkisi ile farklı düşüncelere kapılıyorsun sanırım Gülcan. kendine zaman ayırmak için fırsatlar oluşturmak için imkanlarını zorla arkadaşım 
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:36
ben cok duygusalım ona surprız yapacaktım yanına gıdecektım bıseyler ayarlamaya calısıyorum.bısey dıyo ben yıne kırılıyorum kusuyorum vazgecıyorum..esım evlendıgımız gunden berı aynı tepkısız...agzın laf almak dusuncesını soyletmek deveye hendek atlatmaktan zor..
demekkı ınce fıkırlı olabılıyo ısteyınce bana nıye yapmıyo:(

Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 20:37
dedıgınız degısıklıklerı yaptım..sacımı kestırdım takılar aldım..arkadaslarımla bulustum olmuyo..cok ofkelıyım ona karsı ama cokta sevıyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.