humeyram Yazdı:
kızlar son gunlerde cok acayıp seyler oluyor bana.neden oluyor bılıyorum eskıden kontrol ederdım cok buyutmezdım.ama dozu kaçıyo elımde olmadan ve kendıme hakim olamıyorum.
eşime karsı cok alınganlaştım..kıskanmaya basladım son zamanda bı degısıklık mı oldu dersenız olmadı..ama ıc gudusel bı kıskanclık var..iş yerindekı arkadaslarıyla cok samımı..onlara ınce fıkırlı ve yardım sever olup ben evde 2 cocukla bogusurken kılını kıpırdatmaması benı deli edıyo..surekli kusuyorum.telefonlarını acmıyorum..o ise gayet sakin milim reaksiyon gostermıyo..
cok bunalımdayım bana bı akıl verin:(
|
merhaba canım
Eğer eşinle ilgili bir değişiklik yok herşey aynı ise muhtemelen değişen sensin..Sanırım tahammülün azaldı en yakınında eşin olduğu için bunu ondan çıkarıyorsun..Tahminim genel anlamdada mutsuz olduğun bir dönemdesin..Dönem dönem hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları...
Biraz bulunduğun ortamdan uzalaşmaya çalış ortamını bilmiyorum ama yakınında çocuklara bakabilecek birileri varsa alışverişe çık saçını boyat kendinde değişiklikler yap..Mutlaka bu değişiklikler iyi gelecektir..
Ortada bir sorun yokken eşinden uzaklaşmanda ilişkiniz için iyi olmaz cnm..Eşin gayet sakin çünkü sorunun kendisi olmadığının farkında...Bunu sen kendi içinde çözeceksin..Değişiklik şart..Kendine zaman ayır