merhaba doktor bey, oğlum 11.10.2009 da kulak atrezi ile doğdu, kbb doktorumuzla sürekli iletişim halindeyiz, 2 yaşına kadar cerrahi bir girişimde bulunulmamasını tavsiye etti, bera testlerimizin yorumlarını vakaya göre çok iyi bir durumda olarak özetle yorumladılar ( sağ 70 db sol 50 db, kemik yolu 20 db) sese tepkisi aydaşlarıyla hemen hemen aynı, anne baba gel kedi havhav attı atta ve bazı kişilerin isimlerini söylyebiliyor, yaşına kadar çok sık burnu tıkaıyordu sizin tavsiyelerinizle serum fizy. cold mix le geçiştiriyordum aklıma takılan Allah göstermesin bir iltihap durumunda nasıl anlayacağım? bazen ateşlendiğide oluyordu çünkü. kasım ayında zinkomegaya başladım ve o zamandan beri burnu tıkanmayı ve hatalanmıo. zymaflourda alıoruz zymaflouru hiç ara vermeden sürekli 9 yaşına kadar mı kullanıcaz? atrezisi konusunda fikirlerinniz nelerdir, bu konuda çok araştırma yapdım fakat kayda değer pek birşey bulamadım, sisli bir yolda yürümeye çalışmaya benziyor bir sonraki adımı kestiremiyoruz. kulak atrezi ameliyatı konusunda mahir önerebileceğiniz kişiler var mı? çok teşekküler