|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
jash ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2011 Saat 12:07 |
15 Ocak 2007’de annelere ve babalara “Merhaba” diyen anneoluncaanladim.com 4 yaşında! Bu harika yolculukta bizlerle beraber olan tüm dostlarımıza sevgilerimizle...
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5835 |
![]() |
Hayırlı ugurlu olsun herkese
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
dun gibi hatirliyom
![]() Düzenleyen yasemin - 14 Oca 2011 Saat 12:10 |
|
|
|
![]() |
|
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5691 |
![]() |
3 yili geckin bir süredir burada olmaktan cok mutluyum
![]() ![]() |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
![]() |
|
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8306 |
![]() |
Ne mutlu sizlere,bizlere..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2256 |
![]() |
DAHA BERABER NİCE YILLARA....
![]() |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 5248 |
![]() |
daha niceeee niceee seneler dilerim başarılarıznız devamlı olsun
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
Daha nice Yıllara hep beraber ve çoğalarak inşallah
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|