iyi aksamlar kadir bey,
benim size bir sorum olacak
kizim simdi 5 yasinda ve ikinci kez akciyer iltabi oldu..
dün bir anda yüksek ates titreme fene bir sekilde karin agrisi ve bogazi cok agriyordu rengi de hic iyi deyildi hemen doktora götürdük akciger iltihaplanmasi dedi doktorumuz
10 günlük antibiotik ve ates düsürücü yazdi ... dün gece atesi cok yükseldi ates düsürücü surubu verdim ama beni cok korkuttu göz bebekleri cok büyümüs ve tek bir noktaya bakiyordu elimdeki sürüba sanki farkinda olmadan bakiyordu ve ben gözüne bakmaya calisinca cok kötü bir sekilde aglamaya basladi odanin her kösesine gezdirdi sürekli gözlerini ve cok yavas tek tek konusuyordu bu belki birkac dakika sürdü ama ben cok korktum .. simdi iyi atesi bir düyüyor bi yükseliyor ama cok su iciyor
bu olayi bu sabah tekrar kontrola gittimizde doktorumuza anlatmadim unuttum .. benim kizim cok öksüren bir cocuk benim size sorum asi varmis onu yaptiralimmi acaba cünkü 3 ay önce tekrar
akciger iltihaplanmasi olmustu o zaman röntgende cekmislerdi ve bu kadar agir gecmemisti
ve nasil koruyabiliriz ne yapabiliriz .. ve gece yasadigi bu durum korkutucu birsey olabilirmi
cok tesekkür ederim simdiden