Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bağazda iltihap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbağazda iltihap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Konu: bağazda iltihap
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2011 Saat 22:14
hocam iyi günler kızım 3 yaş 2 aylık bir haftadır bir grip durumumuz var sizin bizlere öğrettiğiniz şekilde kızımı  bal .limon  siccnasal kremle tedavi etmeye çalışıyorum hiç ateşimiz olmadı ama 4 gündür hırıltılı bir öksürük ve geniz akıntımız var genel halimiz iyi sayılır hırıltılı öksürüğü çok tedirgin etti beni bende bugün dr götürdüm kızımın ciğerlerinin iyi sadece boğazlarında iltihap olduğunu söyledi dr bey ve bize alfoxil fort 250mg antibiyotik ve kilosuna göre minoset ped .şurup yazdı ne yapmalıyım hocam antibiyotik kullanma taraftarı değilim ama birde size sorayım dedim sizin yorumunuz benim için çok önemli şimdiden saolun hocam

Düzenleyen nil2007 - 17 Oca 2011 Saat 22:17
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2011 Saat 22:16
birde hocam kızıma şimdiye kadar calpol veya ibufen içiriyordum minoset ped. kullanmadım kullanayımmı  kızm 14 kilo 98 cm Big smile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2011 Saat 10:39
Ateşi yoksa, hiçbir ilacı kullanmayın, eskisi gibi devam edin.. Minoset ile Caplol aynı ilaç ..Sadece markaları farklı.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2011 Saat 17:23
hocam iyi günler kızımın durumunu size daha önce yazmıştım 3 güne kadar iyiydik öksürüğümüz yumusamıştı ama heleki bugün helak etti kızımı hocam öksürük yüzünden bir lokma yemegi anında gerii çıkarıyoruz biraz hızlı yürüsün anında öksürükne yapıcam bilemedim hocam bal limona zorlada olsa devam ediyorum göğsüne viks sürüyom ateşimiz yok ishal yok gece uyku yokCry hele istah hiç yok arada bir iki lokma yiyoz oda öksürük  bırakmıyo anında çıkarıyoz zar zor kilomuzu dengelemiştik oda gidcek diye korkoyum hocam ne olur bana bir akıl verin ne yapıyım DisapproveCry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2011 Saat 10:47
Ateşi yoksa, mühim bir hadise yok demektir. Balgam veya sekresyon varsa, öksürük kesici ilaçlarla daha kötü olur, ciğerlerine iner.. Eğer hiç akıntı-balgam yok diyorsanız, Benical sirop 1 ölçek verin.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2011 Saat 12:02
çok teşekkürler hocamKizBebek ateşimiz yok hatta ölçümler34.6bir süre sonra ölçüdüğümde 34.8 34.7 böyle çıkıyo ateşimiz düşükmüş gibi gelio bu normalmi hocam birde gribal enfek. yeniledik galia bugunde burun akıntısı başladı.benical şurubu vereyimmi ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2011 Saat 12:39
Akıntı varken verirsen, tehlikeli olur, göğüsüne iner... Eski maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.