Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
peperutka
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
|
Konu: Şeker yükleme! Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 12:40 |
Selam kızlar
Dün şeker yüklemesi yapıldı glukoz tolerans testi sonuc 184 cıktı
Normal degerı ise 140 gösterıyo sizinkı kactı 1 saat beklettiler normaalmi?
parmagıma bişi batırıp baktılar bıde bişi içirdiler
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 12:44 |
benimde 145 çıkmıştı normal sınırın biraz üstünde demişti doktor yediklerine içtiklerine dikkat et demişti
eğer 184 çıktıysa seninki fazla değil mi doktorun ne dedi
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:02 |
mine Yazdı:
benimde 145 çıkmıştı normal sınırın biraz üstünde demişti doktor yediklerine içtiklerine dikkat et demişti eğer 184 çıktıysa seninki fazla değil mi doktorun ne dedi |
yüksek işte damardan yapılması lazımmış parmaktan yaptılar sen o sıvıyı içince ne kadar bekledın?
Düzenleyen peperutka - 27 Oca 2011 Saat 13:03
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:07 |
önce kan aldılar koldan
sonra şekerli su içirdiler 1 saat bekledikten sonra tekrar kan aldılar 145 çıktı biraz fazla dedi doktor
inşaallah önemli bir sorun olmaz senin de
bide ne kadar doğru bilmiyorum bebek kiloluysa annenin şekeri yüksek çıkıyor diyorlar benim bebeğimde kiloluydu bilimsel midir bilmiyorum halk arasında konuşuluyor
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:10 |
mine Yazdı:
önce kan aldılar koldan sonra şekerli su içirdiler 1 saat bekledikten sonra tekrar kan aldılar 145 çıktı biraz fazla dedi doktor inşaallah önemli bir sorun olmaz senin de bide ne kadar doğru bilmiyorum bebek kiloluysa annenin şekeri yüksek çıkıyor diyorlar benim bebeğimde kiloluydu bilimsel midir bilmiyorum halk arasında konuşuluyor
|
Benım öle yapmadılar işte suyu ıcıpıp bir saat sora parmagıma bişi batırdılar yanlış yapmışlar dedi doktorum bi daha bakılcak cumartesiye
|
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:43 |
cnm benim 50 lik yüklemem 194 çıktı
100 lük yüklemem sınıra yakın çıktı
diyet fln gerek yok dedi dr sacede beyaz ekmek yerine kepekli ye makarna pilavı kes bulgur pilavı ye v.s. gibi tavsiyeler verrdi
50 lik yüklemede aç karnına kal alıp glşkoz içiriyolar 1 saat sonra glikozlu kanın ölçülüyorç
diğerinde aynı işlem 4 kere tekrarlanıyor.
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:44 |
Benım öle yapmadılar işte suyu ıcıpıp bir saat sora parmagıma bişi batırdılar yanlış yapmışlar dedi doktorum bi daha bakılcak cumartesiye
cnm yanlış değil eğer damar youlnu bulamadysalar parmaktan az bi kan alıpta bakıorlar benim 100 lük yüklemem de artık 3.kez damarımı blamadılar parmaktan alındı
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:45 |
50lik 184 cıktı parmaktan baktılar kana cumartesi 100 lük yapcaklar kaç saat sürüyo pınar o?
|
|
 |