Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - flour -d vitamini-boy
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumflour -d vitamini-boy

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Konu: flour -d vitamini-boy
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 11:13
hocam flourla ilgili yazdığınız eskı maıllerı ve hatta linkini verdiğiniz makaleyi de okudum ama ben o zaman bebeğim küçük diye ilgilenmediğimden okumamışım ve aldığımdan beri kalsiyumlu bir ürünle vermemeye dikkat etmedim,bunun ne gibi bir zararı olur? babamızın da dişleri çok zayıf,küçükken bir şeyler olmuş ön dişinin biri tamamen gri(içinde kılcal damar kalmıs gıbı bır sey soylemısler anlamadım ne demekse)ona da verdım bırkac kere bır sey olur mu buyukler de kullansa?bir de kızım maşallah sütü seviyor ve bardakla kendı ıcebıldıgınden berı özen gösteriyorum gunde ıkı bardak bıtırmesıne fakat boyu bir türlü istedıgım gıbı uzamıyor.28 aylık 12,4 kg 88 cm baş çevresi 50 cm. babası(180cm) da ben de(170cm) kısa değiliz,ben acaba kızıma d vitamini mi vermeliyim?çok uzun süre kullanamadım açıkçası,kış aylarına girerken bir ampül kırıp verin diyordunuz diye hatırlıyorum,yapsam sakıncası olur mu?çok hareketli,cok da yemıyor ama bilişsel açıdan çok ileride bile sayılabilir kiloyu o kadar dert etmiyorum ama boyu için bir şeyleri eksik mi yapıyorum diye kendi kendimi yiyorum:(hatta diyetisyene goturup gunluk tablo mu alsam dıye dusunmeye basladım,babası cok sacma buldu.doktor verdı dıye yemedıgı seyı yıyecek değil diyor ki haklı da galiba:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 12:16
16 yaşından sonra dişler Fluor tutmaz... Babanın ön dişinin kökü kırılmış, kılcal damarı koptuğu için, diş beslenemediğinden rengi değişir.. Boyu 3cm. fazla, nesini beğenmiyorsun???
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 15:37
minumumdan 3 cm fazla,ama kendinden küçük kuzenınden ve bebeklerden bıle kısa:(baskasıyla kıyaslanmaz bılıyorum ama:( d vıtamını vermemın zararı olur mu hocam.hem kış güneş görmüyor vucudu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 13:48
D vitaminini ezberden vermiyorum, ama senede 1 tane vermenizin bir sakıncası olamaz.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 13:54
tabiki hocam ezberden vermediğinizi biliyorum,kış aylarında güneş de görmediği için bir kere verilebilir yazdığınızı hatrlıyorum sanki, o nedenle sordum,teşekkürler:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.