Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 40 cikarma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu40 cikarma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Konu: 40 cikarma
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 13:04

arkadaslar merhaba topragimin 40 inin cikmasina 3 gun kaldi ben sunu merak ediyorum gercekten bebegin 40 ciktindan sonra huyu suyu degisiyomu yani uyumasi aglamasi emmesi falan duzeliyomu bana sanki hic duzelmicekmis gibi geliyo emesinde bi problem yok ama cok agliyo gazini mazini herseyini cikariyorum altini degistiriyorum guzelce karnini doyuruyorum kucagimda misil misil uyuyo yerine koyunca basla aglamaya gunduz hic susmuyo kafayi yicem gecede 3 den sonra basliyo ikinmaya inlemeye sabaha kadar ne zaman duzelicek bende hal kalmadi resmen kafayi yedim hergun agliyorum buyuk kizima bagiriyorum sinirimi ondan cikariyorum annelerimize helal olsun gercekten cocuk buyutmek cok zormus allah hepimiizn yardimcisi olsun hele benim gibi gurbette olup hic kimsesi olmayanlara daha cok yardimcisi olsun

Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 13:08
canım 40 ı gectıgı anda bır anda cocuk degışcek dıye bışey yok zamanla duzelır inşallah sana sabııırr yazmaktan baska bışey gelmıyo aklımaWinkkımı bebegın sesı cıkmaz aglamaz benımkı oyleydı hiç sorun yasamadım,ama arkadasımın bebegı oldu 3 ayı bıttı bebegın hala aglayıp duruyomuş kafayı yıcem dıyo o da senın gıbı..sabır canım sabır zamanla gun gectıkce huyuda degışır allah kolaylıklar versın..
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 13:40
geçecek canim
e$ine bagir agla naparsan yap ama kizina seslenme nolur
onun için zaten zor bi donem karde$ gelmesi
sen kizinca dahada fenala$ir i$ler

in$allah ikside buyyup okula gidince rahatlarsin
bende karamsar konu$uyom ama $u an benim durum hiç içaçici deil valla Tongue
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 14:21
sagolun arkadaslar sabretmekten baska care yok zaten insaallah duzelicek hersey
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 19:01
Bizim de dün kırkımız çıktı, annem olmasa ben de kafayı yerdim herhalde Confused
şevvalin sesini duymadan büyüdü desem yeridir. ama reyyan hanım ilk bebek gibi, her şeyin ilkini yaşıyoruz Confused İnşallah bu günler de geçer hayırlısıyla canım...
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 23:07

40'ı bide 3. ayı doldu mu düzene girer huyu değişir derler ben iki çocuğumda da gördüm hele üçüncü ayı doldu mu hem bebek hem anne rahat ediyor gülücük atmaya sağa sola dönmeye başladıkça annenin de neşesi geliyor bebek de gazını filan daha rahat çıkarıyor az daha sabır kolay değil biliyorum ama eldende başka birşey gelmiyor
bide senin bir kıyafetine sarıp yatırmayı denedin mi kokunu alınca senin kollarında gibi uyur işe yaramıştı bizde
allah kolaylıklar versin
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 16:33
Allah yardımcın olsun Sinem sabır tatlım sabır...Başka çaren varmı...
Toprakta böyle bir bebek demekki huyuna alış..
Düzene girecek zamanla..
Kızında daha çok küçük hırpalama onu...
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1094
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 19:25
canım pek de yapabileceğin bir şey yok maalesef... oğlum da  ne gecem vardı ne gündüzüm.. 40 çıkar dediler tık yok 3 aylık olsun deiler tık yok gaz problemini atlatınca düzelir dediler farklı şeyleri oldu oğlum 3 yaşında hala bazı sıkıntıarımız devam ediyor uyku sorunu gibi.. kızıma gelince 20 günlük oldu gündüz de gece de sürekli emmek istiyor hele gece ağlaması sanki bişi olmuş gibi anlatmaya gerek yok başında yani anlıcan hepimiz aynı durumdayız farklı şekillerde yaşıyoruz sabırlı olmalıyız...yapıcak hiçbişi yok sağlıklı olduklarını düşünüp rahatlamalıyız...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.