Söylenecek çok, söyleyecek fazlaca kelimem var! Öncelikle bir baba olarak,evladını iyi yetiştirmeye çalışan bir birey olarak üzülüyorum ülkemin haline. Bilgi toplumu olmamız gerekiyor,bilgili olmamız gerekiyor,okuyup,dinleyip öğrenmemiz gerekiyor. Biz birşeyler yapmaya çalıştıkça, direkt ya da endirekt olarak hep engelleniyoruz. Yıllardır bu böyle,umut ederim bu makus talih birgün bir şekilde döner.
Daha önce de bahsettim, Anne Olunca Anladım’la nasıl karşılaştığımı. O kadar beğenmiştim ki programı, hiç düşünmeden desteklenmesi gerektiğini düşünmüştüm. Hemen Show tv ile görüşüp,düşünceyi hayata geçirmiştik, o zamanlar Showmax’ta yayınlanan programda. Sadece bir kez olmak üzere marka yazmaktan imtina etmeyeceğim, zira yöneticiliğini yaptığım Chicco Türkiye olarak çok başarılı bir öngörüde bulunarak destek verdiğimiz AOA programı, başarısına her gün yeni bir halka ekledi. Biz firma olarak, programın içerik açısından çok kuvvetli olduğunu zaten biliyorduk.Ancak bu kalite farkının anneler tarafından da görülmesi uzun sürmedi. Chicco olarak aldığımız olumlu tepkilerden biliyorum bunu. Bütün bu profesyonel işlerin dışında Hülya hanım ve Haluk beyle tanışmam ve hepimizin aynı frekansta olması,profesyonelliğin yanına duygusallığı da ekledi. İkisi de benim arkadaşım oldu. Önce Showmax’ tan ayrılan program TV8’e geçtiğinde hem Chicco hem de naçizane ben yanlarındaydık. Programın TV8’e geçmesinden sonra, hepimizin gözle gördüğü şekilde programın bilinirliği arttı. Bunu da aynı sektörde bulunduğumuz firmaların AOA’a sponsorluk taleplerinden biliyoruz. Zira çok geç kalmışlardı, atı alan Üsküdar’ı geçmişti, Chicco’ nun yaptığı üzere. TV8’den ayrılma haberini belki de ben Hülya ve Haluk’tan biraz önce duydum,programın ana sponsoru olarak galiba.Yeni yönetim konsept değişikliğine gidiyormuş bu nedenle AOA’la yolları ayırma kararı vermiş. Kendilerine söyledim hata yaptıklarını. Üzüldüm mü diye sorarsanız, cevabım “bir an için evet ama sonrasında hayır” şeklinde olur. Ülkemizde medyanın durumu ortada. Saçma sapan sabah programları, yozlaşmış insan görüntüleri cazip geliyor belli bir zümreye. AOA gibi programları anlamak da, ağırlığını kaldırmak da herkese nasip olmuyor. Bu da böylesi bir durum. Ama hata Hülya ve Haluk’ta! Sizlerin de şöyle bir sansasyonunuz olsaydı, hepimiz görürdük bütün tv kanallarının peşinizden nasıl koştuğunu. Üzülmediğinizi biliyorum kalbiniz buruk olsa,bu da beni sevindiriyor. Bedirhan GÖKÇE demiş ki şiirinde;
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar,
Güneş, yalnız da olsa etrafa ışık saçar,
Üzülme, doğruların kaderidir yalnızlık,
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız çar.
Sizin ki de benzer bir durum işte. Biz profesyonel anlamda Chicco,arkadaşınız Erkin olarak her zaman yanınızdayız. Program öyle bir kanala gitsin ki, sponsorluk için paramız yetmesinJ
Sevgilerimle,
Erkin ÜLTANIR
Düzenleyen erkinu - 01 Oca 2008 Saat 18:58