Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ben de Anne Olunca Anladım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne olamayınca anladım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnne olamayınca anladım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nihayet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: Anne olamayınca anladım...
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:20
Daha evliliğimin ilk yılları idi anne olmaya karar verdiğimde. Kalabalık bir ailden gelen biri olarak kalabalık bir ailem olmasını istemiştim. Ancak hayatta her şey istediğimiz, dilediğimiz gibi olmuyor. 11 yıl anne olmak için uğraştım. Evliliğimin hemen her senesinde hamileydim fakat bir kaç ay süren. Tekrarlayan düşükler nedeniyle bir türlü anne olamıyordum. Sebebi de bilinmeyen. Çok yıpratıcı ve yıkıcı süreçlerden geçtik eşim ve ben. Hayatta pek çok başarıyı tatmıştım ancak anne olmayı başaramıyordum. Çünkü sadece çalışmakla başarılacak bir şey değildi annelik.   İşte o zaman annemin ve diğer tüm annelerin ne kadar özel olduğunu, ne büyük mucize ile taçlandırılmış olduklarını anladım. Yani ben anne olamayınca anladım..

Çok şükür 11 yılın sonunda 2007 yılında biricik kızıma kavuştum. Nihayet ben de anne oldum. O nedenle de bu sitede adımı nihayet seçtim.

Bu satırları sizleri üzmek için yazmadım. Belki anne olmak isteyen ve benzer sıkıntılar yaşayan üyelerimiz vardır. Onlara umut olsun istedim. Zira hatırlamıyorum kaç kez internet sitelerinde "başarı hikayesi"aradığımı umut olsun diye. Annelerimiz de sıkı sıkı sarılsınlar sahip oldukları o mucizevi varlıklara...Ne kadar özel olduklarını hep hatırlasınlar. Ben artık öyle yapıyorum çünkü.. Hepinize sevgiler...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:25
çok duygulandım.....allah yavrunu sana bağışlasın......bizimkileri de bize....
yüce rabbim arzu eden her kadına bir evlat versin inşallah.....

Düzenleyen nilay - 29 Ara 2007 Saat 02:40
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:37
Ay gerçekten okurken ders almamız gereken ne kadar önemli mesajlar olduğunu farkettim. CryCeket atsan hamile kalan anneler var ve değer bilmeyenler de çok. AngryGeçen yıl haberlerdeki anne gibiler de çok. AngryAngryAma ben de bir düşükten sonra kızıma sahip olan bir anne olarak değerini anlamaya başladım ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladığımı zannediyordum. Ama yazdıkların çok etkiledi beni ve ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana. Teşekkür ederim paylaşımın için canım. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın. Senin de bebeğine nasıl haran baktığını görür gibiyim gerçekten adını nihayet koymana ben de şaşırmıştım. Meğer büyük bir hikaye yatıyormuş bunun ardında. Seni ve bebişini çok öpüyorum canım. Tekrar teşekkürler.Clown
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:37

bu kadar güzel anlatılır işteClapYüce Rabbim herkesin yavrularını bağışlasın korusun isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın ve burdan sesleneyim tabi anlayana doğurupta sokağa atan oldüresiye döven anne ve babalar ellerinizde ne kadar kıymetli bir varlık var haberiniz yok işte kimilerine Rabbim verdiği hediyelerle mutlu olmasını istediği kulunun yaptığı günahı asla silmesin ve isteyen herkese R abbim anne olmayı tatdırsın ve olanlarda kıymetlerini iyi bilsin

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 13:30

AYSEL SENİN ADINA ÇOK MUTLU OLDUM.ÇOK ZORLUKLAR YAŞAMIŞSIN AMA OLMUŞ SONUNDA.DEĞERİNİ BİLMEK ÖNEMLİ ANNELİĞİN.ALLAH YAVRUNA UZUN ÖMÜRLER VERSİN.ÖPÜYORUM KZINIClown

Yukarı Dön
nihayet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 14:12

Arkadaşlar,

Hepinize çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. Yazarken gözlerim yaşarmamıştı ama sizin mesajlarınızı okurken gözlerim doldu. Yüzyüze konuşmadan sadece satırlarla ne kadar iyi anladınız beni. Sağolun güzel sözleriniz için. Allah hepinizin çocuklarını nazarlardan saklasın. Güzel günler görsünler inşallah.  Ben uyandığım her gün şükrediyorum kızımı gördüğümde. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sevgiler
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 14:28
benim de bir düşüğüm olmuştu.onun üstüne 1 yıl hamile kalamamıştım.ama bu 1 yıl bana asırlar gibi gelmiş ve çok üzüntü çekmiştim.sanki hç çocuğum olmayacak gibi gelmişti.seni çok iyi anlıyorum..Allaha şükür senin de benim de artık bir bebeğimiz var.Allah onlara sağlık ve uzun ömürler versin canımClown
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 18:40
guzel yazmissin

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.