sayın hocam.. 1 mart itibarı ile ateşsiz -burun tıkanıklığı ve geniz doluluğu ile sürekli ve dolu-balgamlı-sesli öksüren kızıma verilen ilaçları almadım ve WBC si 9 LARDA BİYERDE DİYE ANTİBİOTİKTE VERMEDİM.. BALLI LİMON.COLD MİX devam ettim fakat 15 gün sonra kbb kontrole acep geniz eti sinüzit falan varmıdır diye götürdüm.. anlamlı bişey bulamadı.. 1 ayın sonunda devam eden öksürüğe ATEŞSİZ GRİP 1.1.5 AY SÜREBİLİR DİYORSUNUZ BİLDİĞİMDEN KAFAYI TAKMADIM AMAA.5 gün önce ateş 38.6 civarı ve anden fışkırık kusma ve kusma ile birlikte KULAĞIM DİYE feryat eklendi.. normalde ATEŞLE HİÇ UĞRAŞMAM FAKAT KULAK ACISI YÜZÜNDEN AĞRI GİDERİCİLER VERDİM DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK birde evde var diye illiadinle aynı sandığım OTRV.PED SPREYİ 5 GÜNDÜR SABAH AKŞAM TEK FIS YAPTIM.. ateşin başladığı gün doktor hızlı beta negatif çıktı diye ilaç vermedi. virütik dedi.. TAKTİR ETTİM fakat WBC de bakılmadı.. 2 gün ateş ve kulak ağrısından sonra 2 gündür ateş ve ağrı geçti FAKAT SAĞIR OLDU..

gerçekten çok zor ve az duyuyor ve kulaklarının pıt pıt edip beynini ÜTÜLEDİĞİNİ SÖYLÜYOR

bu arda burnu TIKALI LAVOBO BORUSU KIVAMINDA VE öksürük hala hız kesmedi 1.5 aya rağmen

ballı limonu geçip son 5 gündür her türlü BALLIYI deniyorum.. ballı-kara turp/ ballı soğan

hiç fayda yok.. oysa ateşten gittiğimizde doktor göğsünde en ufak bir sıkışma -ciğerde bişey yok.. hava yolları-bronşlar dolu klasik grip dediydi..SİZ ateşsizlerde uzun ateşlilerde 15 gün süregelir hastalık ibareleri dersiniz.. ama birde öksüren çocuk başka virütik hastalık kapmaz gibi bişey kalmış aklımda.. ACABA WBC BAKTIRMALIMIYDIM.. GEÇ Mİ KALIYORUM.. ÖKSÜRÜK HEPİMİZİ BIKTIRDI..!!! KULAĞI KUSARKEN NE OLDU DA ÇOCUK AZ DUYUYOR.. KBB YE GİTMELİMİYİM.. aman hocam.. ne olur yardım