|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
duygu07
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
Konu: Bebek mamalarında zehir var!!!Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 01:26 |
|
Yasemin sağolasın yaaa.
Ben sana özel fotoğraf ekleyeceğim hemen :))) Belki görmüşsündür fotoğraflarını ama çok çabuk geçti gerçekten :))))))
|
|
![]() |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2011 Saat 15:41 |
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29864&title=bebek-mamalari-zehir-saciyor
sengul sordu zaman ne cabuk geciyor o kadar oldumu bebegin masallah ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
duygu07
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2011 Saat 15:25 |
|
Kızlar sordunuz mu Kadir Bey'e ben Mi..pa kullanıyorum yazmıyor ama neyse az kaldı 1 yaşına :)))
|
|
![]() |
|
aibü
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2011 Saat 14:44 |
|
inek sütü 1 yaşından önce yasak
keçi sütü her yerde bulunmuyor, marketlerdekine güvenilmiyor zaten
peki bu çocuklara ne yedirilip içirilecekmiş bunu merak ediyorum. böyle şeyleri yapnlar hangi vicdanla yapıyor acaba? madem herkesin gözünü para bürümüş şunu niye hesaplamıyorlar: bu gidişle gelecekte onların ürettiklerini alıp kullanıp para kazandıracak sağlıklı bir nesil bile olmayacak. hepimiz kullandık çocuklarımıza hazır mamalar. en güvenilir denilen markaları seçtik güya. allah bilir neler verdik yavrucakları beslemek adına
|
|
|
|
|
![]() |
|
semra**
Üye
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2011 Saat 10:54 |
|
fesubhanallah..Cidden en iyisi eski yöntemler ya bu ne soygunculuk bir tarafa birde sağlıkla oynuyorlar
|
|
![]() |
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2011 Saat 18:56 |
|
yok artık daha neler ne günlere kaldık yaaaa mamalarda da zehir varsa artık düşünemiyorum
|
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2011 Saat 14:45 |
|
sengul tabiki sorabilisin.yeterki böyle bilinmeyen sorular sorulsun.sor bence
|
|
|
|
|
![]() |
|
sengul
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10040 |
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2011 Saat 14:37 |
|
Bu yazıyı Kadir Beye sorsak mı modlarım.Ben bugünkü istihakımı doldurdum sanırım.... 6. aydan sonra herkes kullanıyo devam sütlerini..
|
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|