Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - selam acil yardım bekliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuselam acil yardım bekliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selinengin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: selam acil yardım bekliyorum
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 16:49
arkadaşlar merhaba,
5 haftalık bir oğlum var.Son iki haftadır kabus halde sürekli gaz sancısı çekiyor ve ağlıyor.Doktorumuz sab simplex verdi ama bir hafta kullandık etkisi hiç yok Cry Gündüz azda olsa uyuyor ama gece hiç uyumuyor evin içinde dört dönüyoruz.O ağladıkça bende ağlıyorum.Yediğime,içtiğime çok dikkat ediyorum.Kafayı yemek üzereyim ciddi anlamda.Aranızda bunları yaşamış birileri varsa yardımlarını bekliyorum.Teşekkür ederim.Cry
herşeyim canım oğlum --BORA--
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 16:58
ElSallaben ben ben okuyunca karnımın içi bir hoş oldu vallahi aynılarını ben ve daha fazlasınıda yaşadık. Kolik sancı nöbetleri bile geçirdik. Bize 4 ay dolsun biter dediler 9 ay sürdü gözünü korkutmak için yazmıyorum ama böyle. 
Şimdi sana benim yaptıklarımı yazıyorum. 
1, bir kovaya ılık su dolduruyorsun. (Banyo kovası) bebeğinin göbeğini geçecek hızzada olacak şekilde. sonra koltuk altından tutup kovaya sokuyorsun. o ayaklarını çırpa çırpa gaz çıkartıp birazda rahatlıyor. bu inanılmaz faydalı biz bunun yararını çok gördük. O çok sıkışık olduğunda hemen bunu yap. 
2. yüzükoyun yatır bir  elinizi karnına koyup bir elinide başında tut gezdirmekde faydalı. 
3. Damla kullandık bizde ama çok az etkisi olup hemen tekrar gaz sancısı oluyordu ama 1 numaralı yazdığım bizim hep yaptığımız şekildi. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 17:29
çok teşekkür ederim.kovaya ılık suyu deneyeceğim.umarım bi etkisi olur.bu günler geçsin mutlu huzurlu rahat bi uyku uyuyalım başkada bişi istemem Smile
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 17:52
önünde daha çok şeyler var canım o yüzden buda geçecek neler yaşıyorsun Anneliğe hoş geldinThumbs Up o ağlayınca alıyorsun, o sevinince seviniyorsun. Sıkma canını gerçekten bugünler geçecek inşallah senin bebeğinin gaz sancısı çok çabuk geçer. 
Etrafdan yemene dikkat etmiyorsun, ayağını sıkı giymiyorsun gibi baskılar olabilir sıkma canını böyle söylemler devam eder. Hatta benim kayınvalidem bir bakdak suya kimyon kaynatıp içirmeye kalktı ama ben müsade etmedim. sıkma canını ılık suyu kesinlikle dene inanılmaz faydasını göreceksin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 18:24
ah o sürekli konuşanları ne yapıcam bilemiyorum Tongue yatarken bile yün çorap ayağımda ama ayaklarımı üşütüyormuşum nasıl oluyorsa.kayınvalidem bambaşka bi kadın oldu.çok karışıyo herşeye.yok öyle emzirme,öyle tutma şunu etme bunu yapma beynimi kemiriyo.çocuğa ağlaması geçsin karnının ağrısını alır diye nar sıktı suyunu içirmeye kalktı.biran evvel bu günler geçsin oğlumla,eşimle anneliğimin keyfini çıkarmak istiyorum
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2011 Saat 18:44
tahmin ettim böyle olduğunu zaten. Aynı olaylar bendede oldu. Yok atlet giymiyorsun o yüzden dedi kayınvalide. Hırka koşturdular Haziranın en sıkıcı havasında Tongue . 20 günlükten sonra yanlız kaldım ve rahatladım. Darısı başına olsun. Bugünler geçecek onlar konuşsun tamam oldu de sen bildiğini yap ondan sonra konuşamıyorlar zaten. Hep olur tabi doğru de canım.Wink
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2011 Saat 12:15
şehnaz abla ay kova olayını ben hiç duymamıştım biz şükür atlattık gaz olayını ama bundan sonra yakınlarıma hep tavsiye edeceğim
size de kolay gelsin arkadaşım kadir bey de hep der eskiler bebekleri salıncaklarda salladıkları için gazları olmazdı diye evin müsaitse bi salıncak kurmayı denesen bende evin içinde ya salıncağa yatırıyordum ya bebek arabasına koyup gezdiriyordum ana sayfada gaz masajı var bide onu çok uyguluyordum işe yarıyordu
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2011 Saat 19:05
Ablaaaaaaaaa benimki sancılandığında neden demediiiiiiiiiiiiiin
Süper fikirrrrrrrr
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.