|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2011 Saat 16:07 |
Arkadaşlar, bende CEMİLE seti var 16 tane ama 23 tane daha olan bir seti var . Sitelerde araştırdım azcık pahalı ama bana daha ucuz alacağım bir yer önerecek var mı?
Bakın en ucuz burda... |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Hangi yayıneviyse direkt ordan istesen?
|
|
![]() |
|
![]() |
Cemile seti okuyunca ben başka türlü bişiy sandım
![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
heee du akiiim arayayım :)))
|
|
![]() |
|
![]() |
Ben aradım,2 gündür tele yapışık geziyomda
![]() 22 lik normalde 99 tl imiş,orada nakitte 69 muş..
Tek olarakta 4,5 imiş ama oda nakitte 3 tl imiş.. |
|
![]() |
|
![]() |
Bu durumda set almanın bi avantajı yok..
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
http://www.ucuzkitapal.com/cemile-serisi-22-kitap-kutulu-aline-de-petingy-kaknus-yayinlari-.html
burada var ama ne kadar güvenilir bilemem hiç alışveriş yapmadım nette araştırırken buldum
|
|
![]() |
|
![]() |
Bendeki eksikleri istedim. 23 kitap ve gerçekten çok faydalı.
Kargoya verecekler az sonra....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|