Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beşik seçelimmi :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeşik seçelimmi :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Konu: beşik seçelimmi :)
    Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 01:22
bacılarrr yardım  yineLOLLOL fikirlerinize değer verdiğim için kafama takılan herkonuda yardım bekliyorum ve bi süre daha böle gitcez galibaBig smile 2 farklı yerden beşik beğendim ve birisinin markasını pek duymamıştım kalite olarak emin olamıyorum ama onda kalıyo içim diğerininde pek farkı yok ama kalite açısından eminim daha önce aynı markadan ablam kullanmıştı biliyorum ikisininde fotosunu yüklesem fikirlerinizle yardımcı olurmusunuzzz lütfenn fotolar geliyoooo Wink
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 01:29
       begendiğim ve kalitesinden emin olamadığım bu beşik bunun lilası digerine göre biraz daha şık kulpları falan taşlı
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 01:35

buda kalitesinden emin olduğumuz diger beşik ben bunu birebir görmedim aslında o yüzdende içime sinmiyo siparişle gelcek diğerini gördüm karar veremiyorum yardımmm ConfusedConfused
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 01:45
Mehtapcım benim için görünüşündense kalitesi ve güvenirliliği önce geliyor...Bebeğin rahatlığı da önemliSmile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 02:42
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

Mehtapcım benim için görünüşündense kalitesi ve güvenirliliği önce geliyor...Bebeğin rahatlığı da önemliSmile
 aslında bende görünüşde önemli oluyo hem şık olsun hem iyi istiyorum diğeride kalite olarak fena değil aslında ama bilemiyorum kararsız kalıyorum
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 12:16
Mehtapcım bu beşikler büyüyen beşik mi değilse 3-4 yıl anca kullanılacak sonra zaten yatak alacaksın ben 1. sini beğendim valla sade ve şık SmileSmile Ama kalitesinden emin değilsen istersen 2. yi al oda şık çünkü SmileSmile
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 12:45
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Mehtapcım bu beşikler büyüyen beşik mi değilse 3-4 yıl anca kullanılacak sonra zaten yatak alacaksın ben 1. sini beğendim valla sade ve şık SmileSmile Ama kalitesinden emin değilsen istersen 2. yi al oda şık çünkü SmileSmile
 karyola olabiliyolar ona dikkat ettim yerimde müsait o yüzden rahatım bu konuda tşk ettim birinciden vazgeçemiyorum kalitesi oda iyi ama bilmiyorum Stern Smile
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 14:33
bence birinci olanı senin daha çok içine sinmiş gibi daha çok beğenmişsin o yüzden 1.al bence içinde kalmasın sonra keşke demezsin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.