Hocam Merhaba;
2 ay sonra 3 yaşına girecek bir oğlum var oğlum saha 2 aykken geçirdiği soğuk algınlığında bile krup tarzı bir öksürükle başlayan hastalığı burun akıntısı ve öksürükle devam ediyordu o zaman ventolin peditus verip hastalık 20 günde geçiyordu.Her ay mutlaka krup tarzı başlayan öküsürük kuru kuru olup sonra çatlıyor sonra da geçiyor ta ki 26 aylık olup okula başlayana kadar okula başladığından beri geçmeyen bir öküsürük var şu anda 35 aylık olduk inanın bana 26. ayda başlayan öksürüğümüz 35. ay oldu geçmedi. Kullanmadığımız ilaç kalmadı bu arada ve gitmediğimiz doktor kullandığımız ilaçları yazıyorum peditus,sinecod,sekrol,zrtech,zatiden,aeurıs,tabi bu arada bronşit deyip 2 kere klacid ve bir kere suprax kullandılar antibiyoryikle öksürük geçti 5 gün sonra tekrar başladı.Son gittiğimiz doktor da allerjik astım dedi filixotide siprey ve ventolin sprey verdi bu spreylerde rahatkatıyor ama geçirmiyor inanın ne yapacağımı şaşırdım şu anda hala öküsrüyor ve burun akıntısı var öküsrük nöbet şeklinde geçip hapşırınca rahatlıyor bu arada allerji testi de yapıldı her şey normal kan değerleri normal okula başlayınca mikrop artar diyorlar ama şimdi ben napim hocam bu spreyler geçirmiyor filixotide kortizon varmış korkuyorum bana yol gösterin lütfen
Teşekkürler