Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ventolin buhar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumventolin buhar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hanifta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: ventolin buhar
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2011 Saat 10:23

hocam size 4-5 ay önce bir soru sormuştum tatilde idiniz bende cevabınızı çok sonra farkettim.düzelmezse yazın demiştiniz çok şükür size yazdıktan sonra 1ydaha çilemiz sürdü trabzonda Ali Baki Beye gitt ik tedavi aynı gibiydi farklı olarak 4 tane iğne içirdik.a dan z ye tüm tahliller yapıldı ciğerle ilgili olabilecek her türlü soru işaretleri temiz çıktı yalnız o zaman hastalığının olduğu zaman immün değerleri düşük çıktı ama ilaca gerek yok dedi 300 olması gerekirken 160larda idi şu anda bilemiyorum değerlerini yaptırmak istiyorum açıkcası.korkuyorum çünkü herkes doktorlarda dahil tekrarlayacağını söylüyor bana bilgi verirseniz tekrar başlarsa hemen ne yapayım ek desteek oğlum 9 aylık arısütüpolen karışımı içiriyorum yarım kaşık bu arada .yazıyıda kopyalıyorum

iyi günler 1.5 aydır çok sıkıntıdayız gecem gündüzüm kalmadı üzüntüden.bebeğim 5.ayına girdi bu gün 1 ay önce öksürük başladı burunda tıkanma doktor ciğere nmedi dedi bize balgam söktürücü ve ventolin şurup verdi 3-4 gün sonra artınca başka bir doktora götürdüm oda ciğerde bişey olmadığını söyledi ayrıca reflü teşhisi kondu sebep olabileceği söylendi.ilaçları 7-8 gün kullandık bu sefer bbeeğimiz öksürük krizine giriyor mosmor olmaya başladı nefessiz kalıyr seside kısıldı.başka bir doktor ciğer filmi çekti ve bebeğimin sağ tarafında bronşit olduğunu söyledi reflü ilacı gavisconla beraber klamer ve balgam söktürücü  kullandık 7 gün sonra kontrolde film çekmeden bebeğiniz yeni doğmuş gib dedi 3 gün dha kullanın ve kesin dedi bebeğim düzelmedi bu sefer hırıltı başladı 20 gün oldu bu sefer rota ankara fatih üni.hastanesi allerji uzmanı önceden çekilen filmimize bakarak bronşiolit dedi rsv virüsünden kaynaklanabilceğini söyledi antibiyotik kullanmamamız gerektiğini söyledi ve sadece entolin buhar verdi fizyosolle seyreltip veriyoruz 6 satte bir evimizde ilk 2 gün hırıltı öksürük kalmadı 3 gün aynı tarzda morarrtan öksürük başladı 5 gündür aynı öksürük dvam ediyor ama bu öksürüklerden sonra ağzımız balgam doluyor elimle topluyorum burnundan çıkartıyor.doğru yoldamıyız şu anda buhar artırırmı normalmi ne yapalım.ayrıca 2 yaşındaki kızımda dün çok öksürmeye başladı doktor ceftinex ve rinogest verdi ne yapalım teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2011 Saat 13:17
Dr. Ali Baki'ye selamımı söyle, o beni bilir. Bronşiolit durumunda antibiyotik gerekmez. Tekrarlaması, ancak  virüsü alırsa olur.
Yukarı Dön
hanifta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2011 Saat 23:23
teşekkür ederim hocam rahatlattnız beni çok dikkatli oluyoruz ama yinede korkuyoruz sürekli yan bişeyler yediriyorum.coldmix i yeni aldım bu arada hastalık dışında da yatarken kullanabilirmiyiz.ihşallah görmeyiz ama burun tıkanıklığı  yada hırıltı başlarsa ilk ne yapalım ne kullanalım.teşekkürler.

Düzenleyen hanifta - 11 Eki 2011 Saat 08:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2011 Saat 12:47

Nefes alması rahat iken gerek yok. Burun tıkanıklığında önce, serum fiz, Coldmix, açılmazsa, serum fiz yerine ;İliadin ped. damla kullanabilirsiniz.

Yukarı Dön
hanifta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 09:49

teşekkür ederim hocam iyiki varsınız.Yardımlarınızın ne kadar değerli olduğunu bir bilseniz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.