|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2011 Saat 16:26 |
Merhaba,
Sevgili arkadaşımız, AOA'nın ilk kurulduğu günden bugüne en önemli destekçilerinden, F. Erkin Ültanır tekrar aramızda... Erkin Ültanır, sitemize yazılarıyla renk katarken hem de forum sayfalarında sizlerin sorularını cevaplayacak... Uzun bir aradan sonra yazdığı ilk yazısını http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/18/f-erkin-ultanir/1236/yeniden-merhaba linkine tıklayarak okuyabilirsiniz. Sevgili Erkin, uzun bir süre sonra tekrar aramızda olmandan çok ama çok mutluyuz. Hoş geldin, sefalar getirdin... Düzenleyen Siddartha - 11 Eki 2011 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
erkinu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() |
Sevgili Haluk merhaba,
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için. Bugün öğlen Hülya ile de paylaştım uzun zaman sonra kaleme aldığım makaleyi yazarken içinde bulunduğum duygu yoğunluğunu. Yazmaktan ziyade, Anne Olunca Anladım'da yazmayı özlemişim ben. Benim bu siteye verdiklerim, bu siteden öğrendiklerimin, edindiğim dostlukların çok ama çok gerisinde. Böyle bir ayrılık yaşamak gerekiyormuş değerini anlamak için belki de. Ben de sizlerle birlikte olduğum için gerçekten çok mutluyum. En yakın zamanda görüşelim olur mu? Hoş bulduk, Kartal yürekli arkadaşım...
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Hoşgeldiniz Erkin Bey,sizi burada tekrar görmek güzel..
|
|
![]() |
|
erkinu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() |
Emine Hanım merhaba,
Teşekkür ederim, hoş bulduk bir kez daha... |
|
![]() |
|
jash ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() |
güzel bir yeniden merhaba oldu erkin bey :) aramıza hoşgeldiniz tekrar...
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Merhaba Erkin Bey,
Hoş geldiniz, biz annelerin sizin bilgilerinize her zaman ihtiyacı var, tekrar aramızda olmanıza çok sevindim
![]() |
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Anne Olunca Anladık ama sizin yardımlarınız, önerileriniz sayesinde Anneliğimizi güvenli bir şekilde yaşıyoruz, tekrar aramızda olmanız bizi çok mutlu etti. Her ne kadar face olsada burda bir aile ortamında olmanız beni çok sevindirdi. Hoşgeldiniz
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Erkin Bey tekrar hoşgeldiniz ama ben hiç gitmemişsiniz gibi sizden hep yardım istediğimde yardımıma koştunuz, çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde çok şey öğrendim. Ayrıca yeni kurmuş olduğunuz işinizde çok başarılı olduğunuzu "seçkin" bebek mağazalarına gittiğimde raflarda görebiliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Antalya'da gerek kreş gerekse arkadaş çevremde sizden öğrendiğim şeyleri hep anlattığımda ne kadar çok şey bildiğimi söylerler ama ben bunların çoğunu sizden öğrendiğimi de her fırsatta dile getirmişimdir ve halen söylerim.
Bol bol görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Sevgiler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|