Hocam kızım 6 yaşında dün gece ateşi39.5 tu.Evde ibufen vardı 1 ölçek ondan verdim.Ama işe yaramadı ateşi şuan yine 39.5.tekrar ilaç verip ateşini düşürsemmi yoksa beklesem mi acaba? Boğazım ve karnım ağrıyo diyor. Ağlama filan yok çizgi film izliyo şuan ama mızırdanıyo biraz.Bugün hafta sonu olduğu içinde açıkçası pratisyen hekimlerin hemn tahlilsiz antibiyotik vereceğini bildiğim için doktora da götürmeye çekiniyorum.
2-10 aylık kızım da da 1 haftadır GECE VE SABAH ERKEN SAATLERDE ÖKSÜRÜK OLUYOR.bU ÖKSÜRÜK ARADA BİR NEFESİ KESİLECEKMİŞ GİBİ SEYREDİYOR.ateş yoknormal keyfi yerinde burun akıntısı beyaz..Doktorumuz hafif bronşiti var dedi ve şu ialçları ayzdı.
Bricanly 3 defa yarım ölçekten az
Avilny 3 defa yarım ölçek
suprax günde 1 defa 3 de 2 ölçek ...Bu ilaçları kullanmama gerek var mı?
Ayrıca kızım 3 aydır kilo almıyo hocam kilosu 6.800 2 ay önce 7 kilo idi.Anne sütünü bıraktı yarım yağlı inek sütü ve bizim yediğimiz uygun olan herşeyden kararınca yiyor.Ama kilo almıyor.