Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acillll bademcik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacillll bademcik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
evrence Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: acillll bademcik
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2011 Saat 14:05
hocam saygılar dün oğlumu eşimin ısrarı üzerine doktora götürdüm oğlumun 3 kez havale geçirdğini daha önceden size bahsetmiştim hocam doktor çağanın bademcikleri olması gerektiğinden çok büyük dedi geniz akıntısı çok var dedi zaten balgamlı boğuk boğuk öksürüyo burnu akıyo hapşırıyomu dedi arada dedim alerjikte olabilir dedi allerset şurup verdi akşamları kullan dedi burnuna otrıvıne sprey kullan dedi zınnat 200luk antibiyotik 3 gün kullan hastalık ilerlemesin dedi( çağanın hastalığı 2 haftadır geçmedi ) gribi yani ben ilaçları aldım ama başlamadım hocam size danışmak istedim genel durumu uykusu iyi ağız kokusuda yok ishalide dünden beri azaldı günde 3e düştü ve az az yapıyo ama hocam doktora sormayı unuttuğum konu çağanın pipisinden beyaz beyaz şeyler çıktı dün banyo yaptıktan sora pipisinin ucunda gördüm az geriye doğru oynayınca çıktı beyaz şeler  nedri hocam bu durum önceki akşamda eşim farketmiş bezini alırken krem kaldı sanmış diğer oğlumda olmıştu ama onda pipisinde fındık gibi şişlik vardı cerraha götürmüştüm yağ bezesi korkulcak bişiy değil demişti sora onunda pipisinden bigün banyo yaparken oynayınca çıkmış gitmişti bidaha olmadı çağan 2 yaşında ondada aynı durummu var acaba yoksa cerahhamı gidiyim saygılar hocam
2 aslanın annesi:)
Yukarı Dön
evrence Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2011 Saat 14:22
hocam bide bir sorum daha olucak 8 yaşındaki oğluma girp aşısını yaptırmıştım grip olmadan ama 2 yaşındaki oğlumun gribi ve geniz akıntısı bitmediği için yaptıramadım gripliykende olur demişsiniz yazılarınızda faydası olurmu  yaptırıyıımı hocam saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117858
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2011 Saat 09:39
O ilaçların hiçbir faydası olmayacak, hatta düzelmeye başlayan ishal, antibiyotik etkisi ile, daha beter hal alacak. Basit bir Gribin sonuna gelmişsiniz, ilaç kullanmayın. Pipide gördükleriniz, penisin boyun kısmından ifraz olunan "smegma" sıvısıdır. Kızlardada aynı akıntı "klitoris" çevresinde olur. Hiçbir zararı yoktur, yağ bezesi değildir ve hiçbir şey yapmanızada gerek yoktur.
Yukarı Dön
evrence Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2011 Saat 11:41
çok sağolun hocam kullanmadım zaten 2 gündür dışarlarda olmamıza rağmen gece gayet rahat uyudu coldmix çok işime yaradı hocam çok sağolun iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi ishalimizde durdu bugün normal yaptı kakasını çocuğum iyi olduğu zaman bende çok iyi oluyorum hocam gripliylen grip aşısı yaptırıyıımı yaptır derseniz hemen vurdurucam çağana bugün saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117858
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2011 Saat 10:17
Hasta iken bile her türlü aşıyı yaptırabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.