bizim ufaklık 10 aylık oldu bugün

7,5 aylıkken emekledi.8 ,5 aylıken koltuklara çekyatlara tutunup kalktı..şimdilerde koltuklara tutunarak 4-6 adım atıp hoop oturuyo totosunun üzerine

sadece 2 heceleri uzun uzun söylüyo de de de deeee,ba ba baaaa bide ınnııı diyo beni görünce..

beni babasını abisini sorunca dönüp bakıyo.televizyon nerde saat nerde masa nerde deyincede bakıyor..8,5 aylıkken bay bay yapıyodu .9 aylıkken alkışlamayı öğrendi..9,5 aylıkken elini açıp kapatıp deee deee dee(gel gel gell yani

)yapıyordu..şimdilerde şey öğretiyoz seni babaya bir bir bir söylicem diyorum hareketide öğretiyorum, işaret parmağını diğer elinin içine dokunduruyo bi bii bii diyo oda

mama saatinde tabağı görünce mammmaaammmm diyo..
her çocuk bir olmmuyo tabiiki..yeğenimiz 10 aylıkken anaşılır bişekilde ''atatürk .ayakkabı..'' gibi zor kelimeleri söylüyodu..ben çalışıyo olmamam bağlıyorum kelime haznesinin azlığını

..işten gelince yemkti bulaşıktı derken en fazla 2 saati etkin biçimde geçiriyoz çocuklarımla..bakıcım konuşuyo olsaydı daha güzel cümleler söylerdi emini..annemdeyken annem sürekli konuşuyordu ufaklıkla o kadar değişik sesler çıkarıyodukı anlatamam..