kadir bey mrb yine sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum sizin gibi bir doktorla taışmak inanın çok büyük bir ayrıcalık iyiki varsınnz sizin başınız çok ağrıtıyoruz ve siz hiç yığmadan usanmadan bizi cevapsız bırakmıyorsunuz iyiki varsınız sizi çok seviyoruz :)
benim soruınum malesef öksürük kızımda bitmek bilmeyen bir öksürük var aradada burun tıkanıklığı oluyo
geçeön kış 3-4 ay boyunca öksürük olmuştu en son gittiğimiz dr film çektirdi ve sonucunda sünizit dedi kızım 2,5 yaşındaydı o zaman tamam dedik ilaçlarını kullandık öksürüğü gitti kalmadı
bu sene yine öksürük başladı sizin yurt dışına çıktığınız zmana geldi dr götürmüştüm geçen senede sünizit olduğunu sölemiştim gerek yok filme dedi ve bize antibiyotik illiadin ve ateş düşürücü vermişti kullandık ilk zaman geçti 2 taş çatlasın 3 hafta kadar yoktu sonrasında yine başladı kızım bir keresinde ballı limondan sonra kustuğundan dolayı artık içiremiyorum onu
coldmix ve pekmez veriyorum ilaç filan kullanmıyorum ama öksürüğü çokkk ne yapmam gerek
2,5 yaşındaki çocukta sünizit teşhisi doğrumudur 3 yaşında sünisler gelişiyomuş die okudum nette