|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EGECEM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2012 Saat 10:54 |
kadir bey merhaba 28 aylık biri kız biri erkek ikiz çocuklarım var.maalesef bizimde sorunumuz yemek yememek sizin anlatıklarınızdan 5-6 kür sipraktin kullanıyorum.sonra 3-4 gun ara verıp yıne baslıyoruz.hergun 1 kaşık meyvesularına katıp içiriyorum.fakat yinede oyunla yemek yedirebiliyorum.sipraktın vermesem hiç yemeyecekler.kahvaltı desenız hiç yemıyorlar,ya tost yapıyoruz yada çorba içiyorlar.
sizce sipraktıne daha devam edeyım mi?? yoksa kendı hallerıne mı bırakayım.yada başka bı tavsıyenız.
ayrıca bi sorunumuz daha var.oğlum şu ara çok agresıf sureklı onun dedıgı olsun ıstıyor,altını aldırtmıyor,gıdıp televızyonu kapatıp acıyor,mudahale ettıgımızde ordan oraya yuvarlanıp kafasını vuruyoo,bagrıyoo.sizce ne yapmalıyım bı pedagogla mı gorussem,cok cıkmazdayım.calısıyorum annem bakıyor cocuklarıma oda boyle olursa bakamıycagını soyluyor...bi fıkır verırsenız sevınırım.2yaş sendromu oldugunu dusunuyorum gecer dıyorum ama...cok yoruldum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() |
Psikiyatri uzmanimiz ile gorusebilirsiniz. http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=41&title=psikiyatri-uzmani-dr-ozlem-mestcioglu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|