Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ve ağızkokusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ve ağızkokusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ve ağızkokusu
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 15:00
merhaba kadir bey.oğuzkaan 36 aylık.salı gecesi çok yüksek olmayan ateşle sayıklama başladı oğlumda.sabah uyandığında iyiydi ve kahvaltsını da yapmıştı.ben de yuvaya gönderdim.orada ateşi 38,5 olunca aradılar.bugüne kadar hiç müdahele etmedim.ama hep halsiz huysuz ateşi bazen 39 oluyor.gece hiç uyuyamıyor hep sayıklıyor.ağız kokusu var.burnu da bazen tıkanıyor bir de çenesinde uçuk gibi yara çıktı..zaten sizin hastanız olduğumuz için yapabileceklerimin hepsini yaptım.ağız kokusu olduğu için antibiyotik kullanmalı mıyım?hala bir doktorumuz yok bu arada.sizden sonra iki doktor değiştirdik.ne yapmalıyım?çok teşekkürler şimdiden.çok huysuzlanırsa hangi ateş düşürücüyü kullanmalıyım.(bizim evimizde hiç ilaç yok ta).
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 18:46
foruma girmenizi bekliyordum..oğuzkaan hala çok keyifsiz kucağımdan inmiyor  ve tabii iştah da yok.tahlil yaptıralım mı ne dersiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118669
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 19:13
Siz saat 15:00 de bu yaziyi yazdiginizda burada saat; 06:00 idi, o yuzden sabah yazilari biraz gec olabiliyor, kusura bakmayin. Bir kan sayimi yaptirmanizin buyuk faydasi olur. WBC yuksek cikarsa, antibiyotik baslayabilirsiniz. ( Klamoks400, 2x1 olabilir)
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 19:22
cevabınız için çok teşekkürler.ben atladınız zannedip tekrardan yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.dediğim gibi oğlum kucağımda foruma girmenizi bekliyordum.wbc kaç olursa başlayalım antibiyotiğe?biz tahlil sonucunu aldığımızda siz forumda olamazsınız da  onun için sordum..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118669
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 03:21
WBC degerinin yaninda " alt ve ust normal " sinirlari belirten rakamlar vardir. Bu degerler calisma sistemine gore degisebilir, ust siniri geciyorsa, yuksek demektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.